01 Μάι 2024
READING

Trending Now: The AI-powered laser engraver revolutionizing artistry

2 MIN READ

Trending Now: The AI-powered laser engraver revolutionizing artistry

Trending Now: The AI-powered laser engraver revolutionizing artistry

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το LumiTool F20, ένα πρωτοποριακό laser engraver (χαράκτης λέιζερ) φέρνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης στη δημιουργικότητα. Συμπαγές και στιβαρό, το LumiTool F20 θέτει νέα πρότυπα στη χάραξη με λέιζερ, κάνοντάς την πιο εύκολη και καινοτόμα από ποτέ.

Το LumiTool F20 ξεχωρίζει με το βιομηχανικής ποιότητας λέιζερ 20W, ικανό να χαράζει και να σκαλίζει υλικά σε ταχύτητες δέκα φορές ταχύτερες από τα συνηθισμένα engravers. Δεν είναι μόνο ισχυρό, αλλά και φιλικό προς τον χρήστη, σχεδιασμένο για ερασιτέχνες χρήστες που εκτιμούν την ασφάλεια, την ευελιξία και την ακρίβεια. Αυτό το engraver λειτουργεί σε μια ποικιλία υλικών και επιφανειών, από οριζόντια έως κεκλιμένα, καθιστώντας το εξαιρετικά προσαρμόσιμο.

Αυτό που κάνει το LumiTool F20 να ξεχωρίζει είναι η πηγή λέιζερ ινών, που του επιτρέπει να εργάζεται σε πάνω από 100 υλικά, συμπεριλαμβανομένων των μετάλλων, του γυαλιού και των κεραμικών. Προσφέρει υψηλή ανάλυση 8K για ευκρινέστερες χαράξεις και λεπτή κοκκομετρία 0,001 mm, εξασφαλίζοντας λεπτομερή και ακριβή σχέδια. Έχει ακόμη και τη δυνατότητα να χαράζει με χρώμα σε μέταλλα.

Το εργαλείο χάραξης είναι εξοπλισμένο με κεφαλή ρυθμιζόμενου ύψους, απλή διεπαφή χρήστη και σύστημα τοποθέτησης διπλού φωτισμού για εύκολη εγκατάσταση. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν μια αφαιρούμενη χρωματιστή ασπίδα και γυαλιά. Η συνοδευτική εφαρμογή για smartphone επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν και να προσαρμόζουν εύκολα σχέδια, με το πρόσθετο πλεονέκτημα της δημιουργίας εικόνων που δημιουργούνται με τεχνητή νοημοσύνη για χάραξη.

Η χρήση της εφαρμογής είναι δωρεάν, με μια συμβολική ετήσια χρέωση για τις λειτουργίες AI, προσφέροντας το πρώτο έτος δωρεάν για τους υποστηρικτές των early birds. Αυτό το laser engraver δεν είναι απλώς ένα εργαλείο – είναι μια “πύλη” για την εξερεύνηση νέων δημιουργικών δυνατοτήτων.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.