03 Μάι 2024
READING

Νέο σποτ για την alfa από τη Solid Havas

1 MIN READ

Νέο σποτ για την alfa από τη Solid Havas

Νέο σποτ για την alfa από τη Solid Havas

Η Solid Havas παρουσίασε μια νέα καμπάνια για την alfa, με ένα διαφημιστικό σποτ που εξυμνεί τη διαχρονική πίτα Kassiata Zagori.

Με φόντο το εκπληκτικό σκηνικό των Ζαγοροχωρίων και της Χαράδρας του Βίκου, το σποτ αναδεικνύει την ουσία του “άχρονου” – μια έννοια όπου ο χρόνος σταματά, αποτυπώνοντας τέλεια την αναλλοίωτη ομορφιά της ηπειρώτικης φύσης.

Η alfa ενσωματώνει με τόλμη την ηπειρώτικη μαστοριά και τυλίγει στο αυθεντικό χοντρό φύλλο της όλες τις ηπειρώτικες συνταγές και τις συμβουλές των παλιών, τα «γιοφύρια», τα βουνά, τα λιθόστρωτα και τα γκρίζα σπίτια αλλά και όλο το μεγαλείο της ηπειρώτικης ψυχής.

Το σποτ προβάλλει την Κασσιάτα, την πεμπτουσία της ζαγορίσιας πίτας, που φημίζεται για τα πλούσια συστατικά της, το αρωματικό της προφίλ και τη βαθιά ριζωμένη γαστρονομική της ιστορία. Αυτή η πίτα συμβολίζει το αποκορύφωμα της γαστρονομικής τέχνης, τώρα εμπλουτισμένη με δύο νέες γεύσεις: κιμά και τυρί κολοκύθας.

Σε παραγωγή της Feel Me και σκηνοθεσία του Μιχάλη Μπέκου, η καμπάνια γεφυρώνει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ηπειρώτικης κουζίνας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.