02 Μάι 2024
READING

Παγκόσμια καμπάνια για τα Ikos Resorts

2 MIN READ

Παγκόσμια καμπάνια για τα Ikos Resorts

Παγκόσμια καμπάνια για τα Ikos Resorts

Η Ikos Resorts, γνωστή για τα βραβευμένα, all-inclusive luxury θέρετρα του Ομίλου Sani/Ikos, ξεκίνησε μια παγκόσμια καμπάνια για να αναδείξει τη μοναδική ελληνική φιλοξενία που βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας των Ikos Resorts από την ίδρυσή τους.

Με το μήνυμα «Ανακάλυψε τη Φιλοξενία» (Discover Philoxenia), η νέα καμπάνια εστιάζει στα χαρακτηριστικά και τις αξίες της μοναδικής ελληνικής φιλοξενίας, που πρώτος διέδωσε διεθνώς ο Όμιλος Sani/Ikos, με την επέκτασή του εκτός Ελλάδας, σε γνωστούς μεσογειακούς προορισμούς.

Τα Ikos Resorts έφεραν επανάσταση στις πολυτελείς all-inclusive διακοπές, όταν παρουσίασαν το μοντέλο τους το 2015. Τα θέρετρα, που βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα (Χαλκιδική, Κέρκυρα, Κως) και την Ισπανία (Μαρμπέλα-Εστεπόνα, Μαγιόρκα) και σύντομα επεκτείνονται στην Κρήτη και την Πορτογαλία (Algarve), προσφέρουν εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων.

Οι επισκέπτες, μέσα από το πακέτο διαμονής τους, μπορούν να απολαμβάνουν εξαιρετικές παροχές, όπως εκλεκτά μενού από βραβευμένους σεφ με αστέρια Michelin, 300 επιλεγμένες ετικέτες κρασιών από όλο τον κόσμο, 24ωρη υπηρεσία δωματίου, kids’ clubs και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Μπορούν, ακόμη, να ανακαλύψουν την τοπική κουζίνα σε επιλεγμένα εστιατόρια με την υπηρεσία «Ikos Dine Out», αλλά και να εξερευνήσουν τον κάθε προορισμό, με τη δωρεάν υπηρεσία «Local Drive Adventure» -οδηγώντας ηλεκτρικά αυτοκίνητα Tesla -, με πεζοπορίες στη φύση, καθώς και με δωρεάν εισιτήρια μουσείων, γνωρίζοντας έτσι τον πολιτισμό, τον φυσικό πλούτο και τις παραδόσεις των προορισμών που φιλοξενούν τα Ikos Resorts.

Η καμπάνια προβάλει τη δέσμευση των Ikos Resorts για άνευ όρων πολυτέλεια, όπου κάθε πτυχή της εμπειρίας του επισκέπτη είναι προσεκτικά επιμελημένη. Αυτή η προσέγγιση έχει οδηγήσει τα Ikos Resorts να κατατάσσονται σταθερά στην πρώτη θέση παγκοσμίως στην κατηγορία “Best All-Inclusive” της TripAdvisor Travelers’ Choice τα τελευταία πέντε χρόνια.

Επιπλέον, ο Όμιλος είναι πρωτοπόρος στον τομέα του βιώσιμου τουρισμού, με πρωτοβουλίες που περιλαμβάνουν πρωτοβουλίες μηδενικού άνθρακα, μηδενικών αποβλήτων προς υγειονομική ταφή, κατάργησης των πλαστικών μίας χρήσης, αλλά και δράσεις για την προστασία του τοπικού οικοσυστήματος και την ενίσχυση των τοπικών κοινοτήτων. Οι προσπάθειες αυτές έχουν αποφέρει στον Όμιλο πολυάριθμες διεθνείς διακρίσεις, αναδεικνύοντας τη δέσμευσή του τόσο στην πολυτέλεια όσο και στη βιωσιμότητα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.