29 Απρ 2024
READING

Trending Now: Reading coach and AI-powered personalize stories

2 MIN READ

Trending Now: Reading coach and AI-powered personalize stories

Trending Now: Reading coach and AI-powered personalize stories

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η τελευταία καινοτομία της Microsoft, ο υποστηριζόμενος από τεχνητή νοημοσύνη Reading Coach, αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα της εξατομικευμένης μάθησης.

Αυτή η τεχνολογία, προσβάσιμη σε οποιονδήποτε διαθέτει λογαριασμό Microsoft, δεν είναι απλώς ένα εργαλείο για την εξάσκηση της ανάγνωσης- πρόκειται για μια πρωτοποριακή προσέγγιση στην εκπαιδευτική τεχνολογία. Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι ότι μπορεί να προσαρμόζεται στις μοναδικές μαθησιακές ανάγκες κάθε χρήστη, ένα άλμα προς τα εμπρός στην εξατομικευμένη εκπαίδευση.

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν στοιχεία μετατροπής κειμένου σε ομιλία, λεξικά με εικόνες για τους μαθητές με οπτική αντίληψη και σπάσιμο συλλαβών.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του Reading Coach είναι η λειτουργία “επιλέξτε τη δική σας ιστορία”. Πρόκειται για μια διαδραστική επιλογή της εταιρείας που υποστηρίζεται από την υπηρεσία Azure OpenAI. Οι μαθητές μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες – μπορούν να επιλέξουν το σκηνικό, τους χαρακτήρες και το επίπεδο ανάγνωσης, καθιστώντας κάθε ιστορία μοναδικά δική τους. Αυτή η καινοτομία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για να γίνει η μάθηση τόσο ελκυστική όσο και προσαρμοσμένη στις ατομικές προτιμήσεις.

Η ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στην εκπαιδευτική τεχνολογία φέρνει επανάσταση στις παραδοσιακές πρακτικές ανάγνωσης και ανοίγει το δρόμο για πιο εξατομικευμένες, προσαρμοστικές πλατφόρμες μάθησης στον κλάδο της EdTech.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.