02 Μάι 2024
READING

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης για ασφαλεις δρόμους από το efood

3 MIN READ

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης για ασφαλεις δρόμους από το efood

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης για ασφαλεις δρόμους από το efood

Το efood διαθέτει σήμερα μια από τις μεγαλύτερες ομάδες διανομέων σε 100 πόλεις στην Ελλάδα, οι οποίοι καλύπτουν δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα καθημερινά στους δρόμους.   

Έχοντας ήδη αναπτύξει το Safe Roads by efood, μια πρωτοβουλία για να μπορούν να συνυπάρχουν αυτοκίνητα, δίκυκλα και πεζοί, να μετακινούνται όλοι με περισσότερη ασφάλεια και να ενημερώνονται και για την οδική ασφάλεια των διανομέων αλλά και των οδηγών, η εταιρεία εγκαινίασε το efood riders Academy, την online εκπαιδευτική πλατφόρμα, μέσα από την οποία κάθε διανομέας μπορεί να αναπτύσσει και να εξελίσσει γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες, τόσο για την εργασία όσο και για την ζωή του, μέσα από ποικίλες θεματικές ενότητες. 

Επιπλέον, μέσω της πλατφόρμας οι διανομείς εκπαιδεύονται στην παροχή πρώτων βοηθειών, έτσι ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσουν με τις ενέργειες τους σε έκτακτα περιστατικά που συναντούν στο δρόμο.

Κάθε efood rider, από οποιοδήποτε σημείο της χώρας, μπορεί να εκπαιδεύεται παρακολουθώντας ένα από τα 24 courses που σχετίζονται τόσο με την καθημερινή εργασία όσο και με τη ζωή του, στο χρόνο που τον εξυπηρετεί. To efood riders Academy app είναι μία εξατομικευμένη online πλατφόρμα εκπαίδευσης για τους διανομείς του efood.

Το ψηφιακό μοντέλο εκπαίδευσης τους δίνει το μοναδικό πλεονέκτημα να χρειάζονται 60% λιγότερο χρόνο για να ολοκληρώσουν ένα course από ότι αν το έκαναν δια ζώσης ή online, ενώ μπορούν να παρακολουθούν στοιχεία για την πρόοδό τους – όπως για παράδειγμα πόσα courses έχουν ολοκληρώσει. 

Οι θεματικές ενότητες ποικίλουν και ο σχεδιασμός τους γίνεται λαμβάνοντας υπόψιν τους διαφορετικούς τύπους και τεχνικές μάθησης και αφού ενσωματώσουν ποικιλία από κείμενα, εικόνες και quiz που βοηθούν στην κατανόηση.  

Χρησιμοποιώντας το efood riders Academy app οι διανομείς μπορούν επίσης να ενημερώνονται άμεσα για όλες τις αλλαγές που αφορούν την εργασία τους -οι πληροφορίες και οι διαδικασίες που χρειάζονται βρίσκονται κυριολεκτικά στα χέρια τους. 

Όλα τα courses έχουν μικρή διάρκεια, με εξαίρεση τη βασική εκπαίδευση και οι riders μπορούν να τα παρακολουθήσουν όποτε επιθυμούν. Όλα μπορούν να γίνουν μέσα από μέσα από μια user friendly mobile εφαρμογή, με πολύ μικρή κατανάλωση δεδομένων που είναι διαθέσιμη για όλες τις συσκευές.

Αξίζει να θυμήσουμε ότι σε συνεργασία με την ομάδα της τηλεοπτικής εκπομπής Traction και τους Κώστα και Μάνο Στεφανή, η efood δημιούργησε λίγα χρόνια πριν πρωτότυπο εκπαιδευτικό περιεχόμενο για την ασφαλή οδήγηση των δικύκλων, δημιουργώντας μάλιστα ειδικό ένθετο στην πλέον δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή.

Τόσο η ασφάλεια των ίδιων των διανομέων όσο και η γενικότερη καλλιέργεια της κουλτούρας της ασφαλούς οδήγησης, βρίσκονται στο επίκεντρο της δημιουργίας του efood Riders Academy, που δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2021 και του οποίου οι ενέργειες στοχεύουν στην εκπαίδευση και την ασφαλή οδήγηση των διανομέων του efood. Η εκπαίδευση άλλωστε  είναι το όχημα με το οποίο κάθε άνθρωπος μπορεί να μαθαίνει τον εαυτό του, να ανακαλύπτει νέους ορίζοντες, να αυξάνει την παραγωγικότητά του, να προσαρμόζεται στις αλλαγές και τελικά να εξελίσσεται τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. 

Περισσότερες πληροφορίες για την εκπαιδευτική πλατφόρμα και το riders community εδω: https://ridersacademy.e-food.gr/home 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.