25 Μάι 2024
READING

Κωτσόβολος: Ένας χρόνος γρήγορων παραδόσεων με τη Wolt

2 MIN READ

Κωτσόβολος: Ένας χρόνος γρήγορων παραδόσεων με τη Wolt

Κωτσόβολος: Ένας χρόνος γρήγορων παραδόσεων με τη Wolt

Η Κωτσόβολος γιορτάζει τον έναν χρόνο συνεργασίας της με τη Wolt για την παράδοση των παραγγελιών μέσα σε 60 λεπτά, εύκολα και γρήγορα. Πρόκειται για έναν «γρήγορο» χρόνο, όπου η ευελιξία και η άμεση παράδοση είχαν τον πρώτο λόγο.

Οι καταναλωτές επιλέγουν το προϊόν που επιθυμούν από το kotsovolos.gr μέσα από μία πληθώρα tech προϊόντων που αφορούν ενδεικτικά σε κατηγορίες όπως computing, εικόνας & ήχου, κινητής τηλεφωνίας, gaming και συσκευές προσωπικής φροντίδας και η παραγγελία τους φθάνει στην πόρτα τους μέσα σε μία ώρα, με την υπηρεσία Wolt Drive.

Παράλληλα, με περισσότερα από 3.000 προϊόντα της να είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή της Wolt, η Κωτσόβολος συνεχίζει να καινοτομεί στον κλάδο της και να προσφέρει μία μοναδική αγοραστική εμπειρία. Έτσι, δίνει στους καταναλωτές την επιλογή να παραγγέλνουν άμεσα ό,τι χρειάζονται, έχοντας φυσικά και τη δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας της παραγγελίας τους σε ζωντανό χρόνο (live-tracking).

Η πρωτοβουλία αυτή ήρθε για να συμπληρώσει τις υπάρχουσες υπηρεσίες γρήγορης παράδοσης που διαθέτει η εταιρεία με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του κοινού, όπως την αυθημερόν παράδοση για παραγγελίες έως τις 15:00, την παράδοση μέσα σε 24 ώρες σε 55 Δήμους σε όλη την Ελλάδα, αλλά και τη δυνατότητα παραλαβής παραγγελιών ακόμα και μέσα σε 20 λεπτά από τα 73 σημεία Quick Point, που διαθέτει.

Με την υπηρεσία παράδοσης εντός μίας ώρας, η Κωτσόβολος «σπάει κάθε ρεκόρ» και συνεχίζει να αναπτύσσει υπηρεσίες last mile που ανταποκρίνονται τόσο σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον όσο και στις ανάγκες του καταναλωτή για μία Καλύτερη Ζωή με την Τεχνολογία. Ένας χρόνος γρήγορων παραδόσεων παρέα με τη Wolt.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.