17 Μάι 2024
READING

Το μέλλον του εμπορίου προσγειώνεται στην Αμβέρσα

3 MIN READ

Το μέλλον του εμπορίου προσγειώνεται στην Αμβέρσα

Το μέλλον του εμπορίου προσγειώνεται στην Αμβέρσα

Το 2020 θα λανσάριστεί το “The Future of Shopping” στο εμπορικό κέντρο Stadsfeestzaal στην Αμβέρσα. Θα είναι μια παγκόσμια πρώτη, ως ένα «ζωντανό» εργαστήριο σε τέτοια κλίμακα – όπου αλυσίδες καταστημάτων λιανικής πώλησης και εταιρείες τεχνολογίας θα δοκιμάζουν εντελώς νέες ιδέες και θα μετρήσουν άμεσα τα αποτελέσματά τους – κάτι που δεν υπάρχει πουθενά αλλού αυτή τη στιγμή.

Μια νέα εμπειρία για τους καταναλωτές και τους λιανοπωλητές

Το μέλλον του shopping θα προσθέσει ένα πολύ διαφορετικό φάσμα στο υπάρχον εμπορικό κέντρο και θα εγγυηθεί μια εξαιρετική εμπειρία αγορών. Οι συνεργάτες σε αυτό το εργαστήριο λιανικής θα δοκιμάσουν τεχνολογικές καινοτομίες όπως τεχνητή νοημοσύνη, εικονική πραγματικότητα, βιομετρία και αναγνώριση προσώπου, διαδραστικά συστήματα επικοινωνίας, λύσεις πληρωμής μέσω κινητού τηλεφώνου, ψηφιακά συστήματα επιβράβευσης και ρομποτισμό.

Θα είναι σε θέση να μετρήσουν και να αναλύσουν τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές ανταποκρίνονται αμέσως σε όλες αυτές τις καινοτομίες και φυσικά με σεβασμό στην ιδιωτικότητα των πελατών και την τοπική νομοθεσία.

Για εννέα χρόνια, οι έμποροι λιανικής θα μπορούν επίσης να δοκιμάσουν την επίδραση νέων προϊόντων, καινοτόμες αλλαγές στο  concept των καταστημάτων τους και νέες υπηρεσίες. Τα ψώνια πρόκειται να γίνουν ένα μείγμα ανθρώπινων, φυσικών και ψηφιακών εμπειριών που συνδυάζουν την εμπειρία με την ευκολία και το συναίσθημα με την τεχνολογία και η καλύτερη συνταγή για το μέλλον μπορεί να δοκιμαστεί στο The Future of Shopping.

Ζωντανό εργαστήριο λιανικής πώλησης 5.500 τ.μ.

Η επιλογή για το Stadsfeestzaal είναι καλά εξετασμένη.Αυτή είναι μια εμβληματική θέση στην καρδιά της εμπορικής περιοχής της Αμβέρσας: ένα εμπορικό κέντρο με 6,5 εκατομμύρια επισκεπτών ετησίως.

Αυτοί οι αγοραστές θα μπορούν επίσης να ψωνίζουν στο The Future of Shopping από το επόμενο έτος, στον ιδανικό χώρο για να δοκιμάσουν μια νέα εμπειρία αγορών. Θα μετακινήσουμε επίσης τα γραφεία μας εδώ, προκειμένου να οικοδομήσουμε μια κοινότητα νεοσύστατων επιχειρήσεων και εδραιωμένων εταιρειών που μπορούν όλοι να μάθουν ο ένας από τον άλλο.

Το The Future of Shopping θα καταλαμβάνει 5.500 τετραγωνικά μέτρα σε δύο ορόφους, τα οποία χρησιμοποιούσαν για να στεγάσουν το Saturn και το Habitat. Η πρωτοβουλία θα προσελκύσει επισκέπτες από μακριά και ευρέως στο εμπορικό κέντρο και στην πόλη, διότι θα είναι το πρώτο εργαστήριο λιανικής σε αυτή την κλίμακα στη Γη.

Το έργο αυτό είναι μοναδικό στον κόσμο.Οι καταναλωτές θα μάθουν και θα καταλάβουν τι είναι το μέλλον των αγορών. Οι έμποροι λιανικής και οι συνεργάτες τεχνολογίας θα συνεργαστούν εδώ για να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους, αλλά και για να αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις και δεδομένα. Η σύνδεση του λιανικού εμπορίου και των ανθρώπων είναι κεντρική.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.