19 Μάι 2024
READING

Η Ikea και διάσημες τηλεοπτικές σειρές

2 MIN READ

Η Ikea και διάσημες τηλεοπτικές σειρές

Η Ikea και διάσημες τηλεοπτικές σειρές

Η Ikea στηρίζεται στην ποπ κουλτούρα για την τελευταία διαφημιστική της καμπάνια.

Τα σαλόνια από κλασικές τηλεοπτικές εκπομπές όπως “Friends”, “The Simpsons” και “Stranger Things” είναι σχεδόν τόσο διάσημα όσο και οι ίδιες οι σειρές. Το τεράστιο μοβ σαλόνι της Monica Geller σε αυτό το όμορφα διακοσμημένο διαμέρισμα είναι κάτι το οποίο μπορούμε μόνο να ονειρευόμαστε. Αλλά η Ikea έκανε αποστολή της να το αλλάξει αυτό.



Το τμήμα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων της IKEA, πήρε κλασικά δωμάτια που αγαπάμε και πρόσθεσε μια πινελιά Ikea σε αυτά για την τελευταία της διαφημιστική καμπάνια.

Η Ikea χρησιμοποίησε τα δικά της έπιπλα για να αναδημιουργήσει τα δωμάτια που τόσοι πολλοί άνθρωποι λατρεύουν. Ξεκάθαρα ιδιοφυές. Και παρόλο που ο λιανοπωλητής δεν λέει ότι αυτά τα δωμάτια έχουν σχεδιαστεί βασισμένα στις σειρές, η ομοιότητα είναι εκπληκτική.

Τα σχέδια δημιουργήθηκαν από την Publicis Spain και χρειάστηκαν δύο μήνες για να συγκεντρωθούν όλα τα κομμάτια για να δημιουργηθεί η τέλεια εμφάνιση, σύμφωνα με μια έκθεση του AdWeek.

Η εταιρεία ανέφερε ότι συνδυάζει τα κομμάτια Ikea με 3D τεχνολογία για να δημιουργήσει μια σχεδόν ολόιδια εικόνα των αρχικών δωματίων.



Όχι μόνο τα κομμάτια θα εμφανίζονται σε έντυπες και ψηφιακές διαφημίσεις, αλλά οι πελάτες θα μπορούν να τα δουν ζωντανά σε επιλεγμένες τοποθεσίες Ikea στη Μέση Ανατολή.

Επικροτείται η Ikea για την αξιοποίηση της ιδέας, αλλά συγχαίρεται επίσης γιατί κανένας άλλος λιανοπωλητής δεν το έχει προσπαθήσει αυτό. Pottery Barn, μην αγχώνεσαι, εσύ έχεις ήδη πάρει λάμψη για το τραπεζάκι φαρμακείου της Phoebe και της Rachel!

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.