17 Μάι 2024
READING

Chanel | Το νέο προϊόν που “καρφώνει”

2 MIN READ

Chanel | Το νέο προϊόν που “καρφώνει”

Chanel | Το νέο προϊόν που “καρφώνει”

Ο γαλλικός οίκος μόδας πωλεί μια μπάλα μπάσκετ αξίας $ 2.300, η οποία ακολουθεί πιστά την τάση των σχεδιαστών να ανακατασκευάσουν τα καθημερινά αντικείμενα ως πολυτελή.

Πιθανότατα αυτόν τον καιρό να έχετε παρακολουθήσει – ή τουλάχιστον ακούσει – τους Toronto Raptors που νίκησαν τους Golden Warriors στο Game 6 των τελικών του NBA , τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος στην ιστορία για την Καναδική ομάδα.

Και ενώ αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες θα προσθέσουν κάποια ωραία κοσμήματα στις συλλογές τους, μάλλον αυτό το προϊόν της Chanel μπορεί να ήταν καλύτερη ανταμοιβή.

Ο γαλλικός οίκος μόδας πωλεί μία μπάλα που κοστίζει $ 2.300 δολάρια. Εάν η τιμή σας τρομάζει, ακούστε αυτό. Συνοδεύεται από μια, κατά τα άλλα άχρηστη, αλυσίδα τυλιγμένη γύρω από την μπάλα.

Δεν μπορούν να μένουν όλοι πραγματικά έκπληκτοι από αυτό λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των προϊόντων που έχουμε δει ότι είναι εξίσου γελοία σε εμφάνιση όσο και σε τιμή.

Μερικά χρόνια πίσω, η Tiffany αποκάλυψε μια γραμμή “καθημερινών αντικειμένων”, η οποία περιελάμβανε τα πάντα, από γιο-γιο $ 300 ως και μια μπάλα μαλλί πλεξίματος κόστους $ 9.000.

Και μην ξεχνάμε ότι ο Louis Vuitton άρχισε να πουλάει ένα σετ πινγκ πονγκ αξίας $ 2.000.

Η Chanel έχει μερίδιο αυτής της αγοράς, καθώς έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν ένα skateboard αξίας $ 7,700 και ένα surfboard αξίας $ 8,900.

Και επειδή τα αθλητικά καθημερινά αντικείμενα με μια παράλογη τιμή είναι προφανώς το νέο σύμβολο κύρους, η Burberry μπήκε και εκείνη πρόσφατα στο παιχνίδι.

Ο σχεδιαστής κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα ασημένιο βραχιόλι αξίας $ 500, εμπνευσμένο από μια αλυσίδα ποδηλάτων.

Για να το καταλάβουμε πρακτικά, θα μπορούσατε να αγοράσετε δύο πραγματικά ποδήλατα στην ίδια τιμή. Ποιος χρειάζεται ούτως ή άλλως πρακτικότητα;

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.