17 Μάι 2024
READING

Η Samsonite πετυχαίνει υψηλότερα έσοδα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

2 MIN READ

Η Samsonite πετυχαίνει υψηλότερα έσοδα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η Samsonite πετυχαίνει υψηλότερα έσοδα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η εταιρεία αποσκευών Samsonite αναγνωρίζει τους πελάτες μέσω του email τους με αποτελέσματα που σας κάνουν να θέλετε να ταξιδέψετε.

Με το ποσοστό των προϊόντων που πωλούνται στο διαδίκτυο να αυξάνεται τα τελευταία χρόνια, η Samsonite έχει βασιστεί στο κανάλι των email της για να επικοινωνεί με τους καταναλωτές σε one-to-one βάση και να καθοδηγεί ένα σημαντικό μέρος των ψηφιακών εσόδων της.

Η Samsonite δημιούργησε ένα βελτιστοποιημένο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να βοηθήσει να καλλιεργηθεί μια πελατειακή βάση στην ιστοσελίδα της.

Επιδιώκοντας να ενισχύσει την απόδοσή της με την καμπάνια της μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η Samsonite συνεργάστηκε με τον προμηθευτή λύσεων ψηφιακού μάρκετινγκ, BounceX, για να βοηθήσει στην κλιμάκωση του email remarketing καναλιού της.

Χρησιμοποιώντας το δίκτυο και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της BounceX, η Samsonite μπόρεσε να από-ανωνυμοποιήσει το 24,5% της επισκεψιμότητας του ιστότοπού της, αναγνωρίζοντας μεγαλύτερο μέρος της επισκεψιμότητάς της από το email τους.

Αυτή η προσπάθεια αύξησε την εμβέλεια των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά 8,6 φορές και τα έσοδα κατά 6,1 φορές, υπερδιπλασιάζοντας την απόδοση της επένδυσης της Samsonite σε διαφημιστική δαπάνη (ROAS).

Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία, το BounceX συνεισέφερε το 7,24% των συνολικών ψηφιακών εσόδων της εταιρείας.

Η εταιρεία εφάρμοσε από τότε την εφαρμογή BounceX Web Push για προωθητικές ενέργειες.

Σήμερα, το BounceX αποτελεί το 13,8% των συνολικών ψηφιακών εσόδων της Samsonite, η οποία έχει ξεκινήσει το BounceX σε επτά άλλα εμπορικά σήματα: TUMI, American Tourister, High Sierra, SPECK Products, Lipault, Hartmann Luggage και Gregory Packs.

“Η τεχνολογία του BounceX επιτρέπει την ανάπτυξη της βάσης δεδομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την αναγνώριση περισσότερων αγοραστών και την ανάπτυξη υψηλών μετατροπών ηλεκτρονικών μηνυμάτων συμπεριφοράς με έναν πρωτοφανή ρυθμό, όλα με ελάχιστους πόρους και σπατάλη χρόνου”, δήλωσε ο Jay Nigrelli, VP του e-commerce  της Samsonite.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.