17 Μάι 2024
READING

Η Hema Fresh στοχεύει στα 2000 καταστήματα μέχρι το 2022

2 MIN READ

Η Hema Fresh στοχεύει στα 2000 καταστήματα μέχρι το 2022

Η Hema Fresh στοχεύει στα 2000 καταστήματα μέχρι το 2022

Το δίκτυο super market της Alibaba, Hema Fresh στοχεύει σε τουλάχιστον 2000 καταστήματα στην Κίνα έως το 2022.

Με το σημερινό δίκτυο στα 160, η επέκταση της αλυσίδας μόλις δύο ετών είναι τώρα αυξανόμενη, αφού η Alibaba εργάστηκε για να βελτιώσει τη μορφή.

Σύμφωνα με ανώτερα στελέχη της Alibaba η Hema Fresh θα έχει καταστήματα σε 200 πόλεις μέχρι το 2030.

Σήμερα είναι σε 21 πόλεις , συμπεριλαμβανομένων των Shenzhen, Shanghai και Beijing.

Ο Hou Yi, διευθύνων σύμβουλος της Hema Fresh και VP της Alibaba, λέει ότι η εταιρεία θα στοχεύει σε πόλεις με πληθυσμό άνω του 1 εκατομμυρίου, καθώς επιτυγχάνει κρίσιμη μάζα.

Οι Pascal Martin και Jack Chuang, συνεργάτες της OC & C Strategy Consultants, που ερεύνησαν σε βάθος το concept της Hema που δημοσιεύθηκε στις αρχές του τρέχοντος έτους, η Hema αναπτύχθηκε από την αρχή και βασίζεται σε τρεις πυλώνες:

Εξαιρετική ποιότητα φρέσκα τρόφιμα – ιδιαίτερα θαλασσινά – σε ελκυστική τιμή, που μπορείτε να επιλέξετε και να έχετε μαγειρεμένα για να δειπνήσετε στο κατάστημα ή να τα πάρετε μαζί σας.

Πλήρως ενσωματωμένη εμπειρία smartphone-centric, από πληροφορίες προϊόντων με σάρωση QR κωδικών σε ετικέτες προϊόντων έως αυτοματοποιημένο check-out μέσω ετικετών RFID, πληρωμή μέσω της Alipay παρόλο που η Alibaba αναγκάστηκε πρόσφατα από τις ρυθμιστικές αρχές να δεχτεί άλλες πλατφόρμες πληρωμών και μετρητά.

Μια εκτεταμένη εμπειρία αγορών με τη λήψη μιας εφαρμογής που επιτρέπει online παραγγελία και δωρεάν παράδοση στο σπίτι εντός 30 λεπτών σε ακτίνα 3 χλμ. από κάθε κατάστημα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.