17 Μάι 2024
READING

Η Citibank κάνει ακόμα πιο βαριά την κάρτα Prestige

3 MIN READ

Η Citibank κάνει ακόμα πιο βαριά την κάρτα Prestige

Η Citibank κάνει ακόμα πιο βαριά την κάρτα Prestige

Ένα βαρύ, μεταλλικό σχέδιο έχει γίνει σχεδόν απαραίτητο για τις πιστωτικές κάρτες υψηλού επιπέδου, από την Chase Sapphire Reserve μέχρι την κάρτα American Express® Gold.

Η κάρτα Citi Prestige είχε προηγουμένως μεταλλικό σχεδιασμό, αλλά ενημερώθηκε για να έχει μεγαλύτερο βάρος : 18 γραμμάρια, από περίπου 12 γραμμάρια.

Τα οφέλη της κάρτας, όπως μια τέταρτη νύχτα δωρεάν για διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία, δεν θα αλλάξουν, αλλά είναι σαφές ότι αυτή η τάση της μεταλλικής-premium πιστωτικής κάρτας δεν πρόκειται να φύγει σύντομα.


Η Citi Prestige Card αποκτά μια αναβάθμιση σε επίπεδο σχεδιασμού.

Η υψηλής ποιότητας προσωπική πιστωτική κάρτα της Citi είναι ήδη κατασκευασμένη από μεταλλικό κράμα, αλλά τώρα θα είναι πολύ πιο βαρύ: 18 γραμμάρια, από περίπου 12 σύμφωνα με ιστότοπους όπως το The Points Guy που έχουν ζυγίσει τις πιο δημοφιλείς κάρτες ανταμοιβών.

Η Amex Gold, σε σύγκριση, ζυγίζει μόλις 15 γραμμάρια, ενώ η Platinum Card® από την American Express είναι μία από τις βαρύτερες κάρτες στα 18,6 γραμμάρια.

Εάν υποβληθεί αίτηση για την κάρτα Citi Prestige , θα δημιουργηθεί με το νέο, βαρύτερο σχέδιο .Αν είναι κάποιος ήδη κάτοχος κάρτας Citi Prestige, θα λάβει το νέο σχέδιο όταν λήξει η τρέχουσα κάρτα.

Ο βαρύτερος σχεδιασμός μεταλλικών καρτών είναι η μόνη αλλαγή για την κάρτα Prestige αυτή τη στιγμή – ακόμα και η σχεδίαση της κάρτας δεν αλλάζει πέρα ​​από το να γίνει βαρύτερη.

Άλλα οφέλη, όπως τα 5 πόντους ανά δολάριο για αεροπορικά ταξίδια και εστιατόρια, και μια τέταρτη διανυκτέρευση δωρεάν σε διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που κρατήθηκαν μέσω της ThankYou.com, παραμένουν.

Οι μεταλλικές πιστωτικές κάρτες έχουν φτάσει στην κορυφή της δημοτικότητας.

Είναι ένα φαινόμενο που μάλλον μπορούμε να αποδώσουμε σε μία από τις πρώτες εξαιρετικά δημοφιλείς πιστωτικές κάρτες, την Chase Sapphire Preferred Card.

Η Amex πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα προσφέροντας μια έκδοση ροζ χρυσού περιορισμένης έκδοσης της κάρτας Amex Gold στα τέλη του 2018 και ήταν τόσο δημοφιλής που ο εκδότης αντιμετώπισε προβλήματα με τη ζήτηση.

Η Amex επανέφερε την έκδοση ροζ-χρυσού της χρυσής κάρτας για περιορισμένο χρονικό διάστημα πρόσφατα για να συμπέσει με μια ενημέρωση για τα οφέλη της κάρτας.

Ένα μοναδικό σχέδιο είναι ένα πλεονέκτημα, αλλά τα οφέλη είναι αυτά που κρατούν τους κατόχους καρτών ευτυχείς.

Προσφέροντας ένα μοναδικό σχέδιο κάρτας είναι μια έξυπνη προσπάθεια να ξεχωρίσει σε μια θάλασσα ανταγωνιστικών καρτών, ειδικά για τις πιστωτικές κάρτες που χρεώνουν σημαντικά ετήσια τέλη.

Αλλά ενώ μια κάρτα που μοιάζει υπέροχη στο πορτοφόλι σας και το αίσθημα ικανοποίησης στα χέρια είναι πολύ ιδιαίτερο, τα πραγματικά οφέλη όπως τα επιτόκια κερδών και η προστασία της αγοράς πιθανότατα διαρκούν περισσότερο για τη διατήρηση των κατόχων καρτών ευτυχισμένους και πρόθυμους να πληρώσουν τα ετήσια τέλη.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.