17 Μάι 2024
READING

Η Apple TV + θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο στα $9.99

2 MIN READ

Η Apple TV + θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο στα $9.99

Η Apple TV + θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο στα $9.99

Η επερχόμενη υπηρεσία ροής περιεχομένου της Apple θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ο ανταγωνιστής της Netflix, που ονομάστηκε Apple TV +, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από την Apple τον Μάρτιο.

Ωστόσο, από τότε, η Apple έχει αποκαλύψει λίγα για την επερχόμενη υπηρεσία πέρα ​​από μια γενική παρουσίαση του αρχικού περιεχομένου που έχει προγραμματίσει η εταιρεία.

Η Apple ανέφερε πάντα ότι η υπηρεσία θα κάνει το ντεμπούτο της το φθινόπωρο.

Η έναρξη τον Νοέμβριο έχει πολύ νόημα για την Apple TV +, εξετάζοντας μια άλλη σημαντική υπηρεσία βίντεο streaming, την Disney +, που ξεκινά στις 12 Νοεμβρίου.

Είναι πιθανό η Apple να σκοπεύει να ξεκινήσει την Apple TV + την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου για να προσελκύσει συνδρομητές πριν έχουν ακόμα μια άλλη επιλογή στις υπηρεσίες ροής βίντεο.

Πέρα από το λανσάρισμα του Νοεμβρίου, η Bloomberg αναφέρει επίσης ότι η Apple εξετάζει μηνιαία αμοιβή ύψους 9,99 δολαρίων για την Apple TV + καθώς και δωρεάν δοκιμή ενός μηνός για όσους υπογράφουν.

Τα 9,99 δολάρια συνδρομή είναι στο χαμηλότερο σημείο των περισσότερων συνδρομών της Netflix, αλλά $ 3 ακριβότερο από το τέλος της Disney + για $ 6,99.

Όσον αφορά το περιεχόμενο, η Apple αναμένεται να αυξήσει τις δαπάνες της για πρωτότυπες εκπομπές και ταινίες στα 6 δισεκατομμύρια δολάρια, από 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Οι εκπομές και το περιεχόμενο που θα κυκλοφορήσουν περιλαμβάνουν την εκπομπή “The Morning Show” της Jennifer Aniston, τις καταπληκτικές ιστορίες του Steven Spielberg, το Jason Momoa και στην “Αλήθεια” με την Octavia Spencer.

Οι σειρές αναμένεται να ξεκινήσουν με τα τρία πρώτα επεισόδια ταυτόχρονα και έπειτα ένα νέο επεισόδιο κάθε επόμενη εβδομάδα.

Αυτό είναι διαφορετικό από τον τρόπο με τον οποίο ξεκινάει η σειρά Netflix, η οποία καθιστά όλη τη σεζόν διαθέσιμη για να την δει ο θεατής άμεσα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.