17 Μάι 2024
READING

Η Wrangler προωθεί το «πνεύμα του καουμπόη»

3 MIN READ

Η Wrangler προωθεί το «πνεύμα του καουμπόη»

Η Wrangler προωθεί το «πνεύμα του καουμπόη»

Η μάρκα ενδυμάτων Wrangler ξεκίνησε την πρώτη παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια για την προώθηση της γραμμής ένδυσης της.

Η καμπάνια “Wear With Abandon”  παρουσιάζει ένα μοντέρνο country look και το “πνεύμα του καουμπόη” και περιλαμβάνει μια προσέγγιση cross-channel  μεταξύ των καναλιών στις Η.Π.Α.

https://www.youtube.com/watch?v=Kx8RO9cNuMM

Οι διαφημίσεις θα εκτελούνται σε έντυπη, ψηφιακή, ραδιοφωνική και βίντεο μορφή.

Η καμπάνια δημιουργήθηκε από την Mother New York και ξεκίνησε να παίζει στην τηλεόραση στις 7 Σεπτεμβρίου.

Θα προσαρμοστεί στις τοπικές και περιφερειακές αγορές σε όλο τον κόσμο αργότερα αυτό το φθινόπωρο, όπως ανακοίνωσε η Jenni Broyles, VP της Wrangler.

Το βίντεο τραβήχτηκε από τον σκηνοθέτη και σκηνογράφο Michael Lawrence και αποτελεί μια σειρά με πρωταγωνιστές αρκετούς χαρακτήρες, όπως ένας καουμπόι και άλλοι περιπετειώδεις τύποι.

Τα βίντεο ζητούν από τους πρωταγωνιστές τους να ορίσουν το ” moment before “, τη στιγμή που αποφάσισαν να ρισκάρουν για κάτι.

Η καμπάνια της Wrangler ” Wear With Abandon ” θέλει να επεκτείνει τις country-western ρίζες της χώρας -όπως ο αναβάτης rodeo που εμφανίζεται στο digital video – σε άλλους περιπετειώδεις καταναλωτές που έχουν επίσης το “πνεύμα του καουμπόη”.

Η πρώτη παγκόσμια multichannel καμπάνια της μάρκας θα μπορούσε να συμβάλει στην επέκταση των δημογραφικών δυνατοτήτων των ανθρώπων που φορούν τα τζιν Wrangler.

Η εκστρατεία έρχεται αφού η κουλτούρα του καουμπόη και η αποκαλούμενη ” yeehaw agenda ” βρίσκεται σε ζήτηση μεταξύ των millennials και των Gen Z.

Για να επωφεληθεί από αυτό το ενδιαφέρον, η Wrangler ξεκίνησε τον Μάιο ένα εργαλείο σάρωσης μέσω κινητού, που ενεργοποιούσε μια εμπειρία βασισμένη στο “Old Town Road”, το δημοφιλές crossover country / hip-hop τραγούδι από τους ράπερ Lil Nas X και Billy Ray Cyrus.

Όταν οι χρήστες κινητού επισκέπτονταν το microsite “WranglerOnMyBooty.com”, τους ζητήθηκε να σαρώσουν την πίσω τσέπη των τζιν Wrangler τους για να ξεκλειδώσουν μια behind-the-scenes ματιά στη μαγνητοσκόπηση του μουσικού βίντεο του τραγουδιού.

Η μάρκα προσέλαβε το νέο της γραφείο Mother New York νωρίτερα αυτό το έτος και η καμπάνια “Wear With Abandon” είναι η πρώτη εργασία από τη συνεργασία.

Προηγουμένως, η Wrangler συνεργαζόταν με το γραφείο Toth + Co εδώ και 19 χρόνια και αυτή η νέα προσπάθεια φαίνεται να πηγαίνει το σήμα σε μια νέα κατεύθυνση.

Στα στοιχεία της μητρικής εταιρείας VF Corp για το έτος έως τις 30 Μαρτίου, οι πωλήσεις της Wrangler αυξήθηκαν κατά 1%, σύμφωνα με την MarketWatch.

Η νέα καμπάνια δείχνει τη δέσμευση της εταιρείας να ενισχύσει αυτές τις πωλήσεις, ειδικά τώρα κατά τη διάρκεια της εποχή της επιστροφής στα σχολεία και πριν από τα Χριστούγεννα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.