17 Μάι 2024
READING

Η REI ανακοινώνει διευρυμένα οφέλη για τους χρήστες της κάρτας

2 MIN READ

Η REI ανακοινώνει διευρυμένα οφέλη για τους χρήστες της κάρτας

Η REI ανακοινώνει διευρυμένα οφέλη για τους χρήστες της κάρτας

Η REI Co-op προσθέτει νέα οφέλη στην World Elite Mastercard της, σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας.

Πέραν της επιστροφής του 5% από αγορές REI, οι κάτοχοι καρτών θα κερδίσουν τώρα 2% μετρητά όταν χρησιμοποιούν την κάρτα τους σε ένα mobile wallet.

Η Apple Pay, η Google Pay, η Samsung Pay, η Fitbit Pay, η Garmin Pay και η LG Pay υποστηρίζονται επίσης. Οι χρήστες θα κερδίσουν 1% πίσω σε όλες τις άλλες αγορές.

Οι κάτοχοι καρτών λαμβάνουν το ποσοστό τους ανά έτος, μαζί με το μερίδιό τους ως μέλη, το οποίο είναι συνήθως 10% πίσω για αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Οι Card members θα κερδίζουν ανταμοιβές για εργαλεία, ενοικιάσεις εξοπλισμού, ημερήσια προγράμματα REI και ταξίδια περιπέτειας.

Επιπλέον, η REI θα δωρίζει 10 λεπτά στο Εθνικό Ίδρυμα Δασών (NFF) κάθε φορά που ένας κάτοχος κάρτας κάνει μια αγορά, μέχρι να φτάσει έως και το $ 1 εκατομμύριο. Η REI συνεργάζεται με το NFF από το 2017.

Η REI επεκτείνει τα οφέλη της πιστωτικής κάρτας σε μια εποχή που ορισμένοι λιανοπωλητές απομακρύνονται από το μοντέλο της κάρτας μέλους.

Οι Macy’s, Target και Nordstrom έχουν ξεκινήσει όλες προγράμματα επιβράβευσης που δεν απαιτούν πιστωτική κάρτα, αν και τα κορυφαία οφέλη εξακολουθούν να πηγαίνουν στους κατόχους καρτών.

Εν τω μεταξύ, άλλοι λιανοπωλητές ανοίγουν επιλογές πληρωμής πέρα ​​από τις πιστωτικές κάρτες.

Η πληρωμή μέσω app ή mobile wallets έχει γίνει σε σύντομο διάστημα ο κανόνας για πολλούς λιανοπωλητές, ενώ άλλοι επιτρέπουν στους ηλεκτρονικούς αγοραστές να πληρώνουν με δόσεις.

Η ευελιξία πολλών πιστωτικών καρτών ανταμοιβών και χρηματικών επιστροφών έχει οδηγήσει πολλούς καταναλωτές να απομακρυνθούν από τις προσφορές καρτών-μελών των καταστημάτων.

Περίπου τα τρία τέταρτα των Αμερικανών έχουν μια κάρτα καταστήματος και σχεδόν οι μισοί από αυτούς το έχει μετανοιώσει, σύμφωνα με έρευνα του CompareCards.com του 2018.

Αλλά, μια άλλη αναφορά από αυτή την ιστοσελίδα σημείωσε ότι σχεδόν τρεις στους 10 Αμερικανούς ζήτησαν μια κάρτα μέλους κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου του 2018, ενώ οι νεότεροι millennials ηλικίας 22 έως 29 ετών ήταν οι περισσότεροι που ζήτησαν την παροχή αυτή.

Η REI έχει 155 καταστήματα σε 35 πολιτείες και 18 εκατομμύρια μέλη. Η εταιρεία ανακοίνωσε τον Απρίλιο ότι θα επεκτείνει το πρόγραμμα ενοικίασης εργαλείων φέτος, καθώς και την επένδυση σε προγράμματα μεταχειρισμένων εργαλείων και εξοπλισμού.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.