21 Μάι 2024
READING

Η Porsche ψηφιοποιεί τις πωλήσεις αυτοκινήτων της στη γερμανική αγορά

2 MIN READ

Η Porsche ψηφιοποιεί τις πωλήσεις αυτοκινήτων της στη γερμανική αγορά

Η Porsche ψηφιοποιεί τις πωλήσεις αυτοκινήτων της στη γερμανική αγορά

Η Porsche θα επεκτείνει το digital κανάλι για να δημιουργήσει μια αγορά για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Οι πελάτες μπορούν τώρα να εκτελέσουν τα πιο σημαντικά βήματα για την αγορά αυτοκινήτου online ανεξάρτητα από το χρόνο και τον τόπο.

Μόνο η εξακρίβωση της ταυτότητας των πελατών και η οριστική σύναψη της σύμβασης θα πραγματοποιούνται στις boutiques Porsche.

Σήμερα, οι πελάτες κινούνται μεταξύ του ψηφιακού κόσμου και του φυσικού λιανικού εμπορίου και η νέα ψηφιακή αγορά Porsche ανταποκρίνεται στην ανάγκη αυτή.

Αυτό κάνει την εμπειρία της αγοράς ενός οχήματος ακόμα ευκολότερη και πιο βολική.

Με την εισαγωγή των online πωλήσεων αυτοκινήτων, θα υποστηριχθεί η ανταγωνιστικότητα των κέντρων της Porsche στην εποχή της ψηφιοποίησης.

Οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας www.porsche.de.

Εκεί μπορούν να κάνουν κράτηση για το επιθυμητό όχημα και να επιλέξουν μεταξύ αγοράς μετρητών και μίσθωσης.

Μπορούν επίσης να αποκτήσουν μια δωρεάν προσφορά μίσθωσης από την Porsche Financial Services εδώ.

Εάν οι πελάτες επιθυμούν να πουλήσουν τα δικά τους αυτοκίνητα μπορούν να παρέχουν αρχικές πληροφορίες για αυτά στο διαδίκτυο.

Το checkout υποστηρίζεται από μια ευέλικτη λύση πληρωμής από την αρχή μέχρι το τέλος η οποία επιτρέπει την απρόσκοπτη και ευχάριστη εμπειρία πελατών και την ασφαλή επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων.

Οι πελάτες της Porsche μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπάρχουσα μέθοδο πληρωμής που είναι συνδεδεμένη με το Porsche ID για να πληρώσουν για την κράτηση του οχήματος.

Η ανάπτυξη σε όλη την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί μετά το λανσάρισμα στη Γερμανία το 2020.

Το γεγονός ότι ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει τα βασικά βήματα της ηλεκτρονικής αγοράς αυτοκινήτου σημαίνει επίσης ότι το τελικό συμβόλαιο στο κατάστημα θα είναι πολύ πιο απλό και πιο γρήγορο.

Περισσότερα από 4.000 άμεσα διαθέσιμα νέα και προηγμένα οχήματα των Γερμανικών Porsche Centers μπορούν ήδη να παραγγελθούν online κατά την έναρξη του ψηφιακού καναλιού πωλήσεων.

Η προσφορά θα επεκταθεί τους επόμενους μήνες. Η Porsche ξεκινάει επίσης την ψηφιακή λιανική πώληση στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ 25 από τις 191 αντιπροσωπείες της Porsche της Αμερικής προσφέρουν σήμερα νέα και πιστοποιημένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στο online πιλοτικό πρόγραμμα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.