13 Μάι 2024
READING

Η Disney World ανοίγει και πάλι τις πόρτες της, στις 11 Ιουλίου

1 MIN READ

Η Disney World ανοίγει και πάλι τις πόρτες της, στις 11 Ιουλίου

Η Disney World ανοίγει και πάλι τις πόρτες της, στις 11 Ιουλίου

Την έγκριση των Αρχών της Πολιτείας της Φλόριδας προκειμένου να λειτουργήσει και πάλι τα τέσσερα θεματικά πάρκα της που εδρεύουν στο Ορλάντο στις 11 Ιουλίου 2020, έλαβε η Walt DisneyWorld.

Συγκεκριμένα, τα Magic Kingdom και Animal Kingdom αναμένεται να εγκαινιάσουν την λειτουργία τους σε αρχικό επίπεδο, ενώ θα ακολουθήσουν τα Epcot και Hollywood Studios τέσσερις ημέρες μετά.

Όπως αναφέρεται, οι επισκέπτες και οι υπάλληλοι των θεματικών πάρκων θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μάσκες προσώπου, καθώς επίσης και να υποβάλλονται σε έλεγχο της θερμοκρασίας τους πριν εισέλθουν στις εγκαταστάσεις. 

Παράλληλα, θα λαμβάνουν χώρα μέτρα διατήρησης των αποστάσεων (social distancing) τόσο στις ουρές αναμονής για τα επιμέρους θεάματα και παιχνίδια, όσο και στα εστιατόρια.

Επιπροσθέτως, οι επισκέπτες θα πρέπει να έχουν αγοράσει τα εισιτήριά τους πριν καν φτάσουν στα θεματικά πάρκα της Walt Disney World, ενώ οι ανέπαφες πληρωμές μέσω Apple Pay, GooglePay και Disney Magic Bands, ενθαρρύνονται.

Η δε εταιρεία θα αναβάλει τις παρελάσεις και τα υπόλοιπα event που μπορούν να προκαλέσουν συνωστισμό του κοινού.

 Τέλος, η Disney έχει σταματήσει να πουλά νέα εισιτήρια και κρατήσεις ξενοδοχείων προκειμένου οι πελάτες που ήδη έχουν στα χέρια τους αντίστοιχα εισιτήρια και κρατήσεις να εξυπηρετηθούν και να προβούν στον προγραμματισμό νέων ημερομηνιών.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.