21 Μάι 2024
READING

Το Facebook μετονομάζει το ψηφιακό πορτοφόλι κρυπτογράφησης Novi

1 MIN READ

Το Facebook μετονομάζει το ψηφιακό πορτοφόλι κρυπτογράφησης Novi

Το Facebook μετονομάζει το ψηφιακό πορτοφόλι κρυπτογράφησης Novi

Σε branding facelift προχωρά το Facebook σχετικά με το ψηφιακό cryptocurrency πορτοφόλι του, Calibra, μετονομάζοντάς το σε “Novi”.

Η αλλαγή του ονόματος συνοδεύεται από έναν επανασχεδιασμό του λογότυπου του πορτοφολιού, το οποίο στο παρελθόν είχε προκαλέσει διαμάχη σχετικά με την ομοιότητά του με αυτήν της τραπεζικής startup, Current.

Η θυγατρική του Facebook που δημιουργήθηκε για την ανάπτυξη του ψηφιακού πορτοφολιού της, ονομάζεται πλέον ως Novi Financial.

Η ονομασία “Novi” αντλεί την έμπνευσή της από τις Λατινικές λέξεις “novus” που σημαίνει “καινούρια” και “via” ή αλλιώς “δρόμος”.

Όσο για την νέα εικόνα και “ταυτότητά” της αντικατοπτρίζει την ρευστή κίνηση των ψηφιακών ισοτιμιών. Επιπροσθέτως, συμπεριλαμβάνεται και ένα nod στο Libra icon του brand logo, μέσω του οποίου υπογραμμίζεται η δέσμευση προς το δίκτυο Libra.

Μαζί με την υπόσχεσή για 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών μέσω chat, το Facebook αναφέρει πως το σύνολο των πελατών της Novi θα πιστοποιηθούν χρησιμοποιώντας αναγνωριστική ταυτότητα που εκδίδεται από την κυβέρνηση και ότι “θα προστατεύονται οι απάτες σε ολόκληρη την εφαρμογή.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.