05 Μάι 2024
READING

Το WhatsApp απλοποιεί τις αγορές με ψηφιακό καλάθι αγορών

1 MIN READ

Το WhatsApp απλοποιεί τις αγορές με ψηφιακό καλάθι αγορών

Το WhatsApp απλοποιεί τις αγορές με ψηφιακό καλάθι αγορών
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Το WhatsApp προσθέτει ένα εικονικό καλάθι αγορών στην εφαρμογή. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν πολλά προιόντα ταυτόχρονα από εταιρείες που προσφέρουν προϊόντα μέσω της εφαρμογής.

Τα τελευταία χρόνια, το WhatsApp χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο για εμπορικούς σκοπούς. Στο τέλος του περασμένου έτους, το WhatsApp Business διατέθηκε στις εταιρείες.

Η εφαρμογή τους επιτρέπει να επικοινωνούν με τους πελάτες τους γρήγορα και αποτελεσματικά και να προσφέρουν την απαραίτητη υποστήριξη. Οι αγορές μέσω της εφαρμογής ήταν ήδη δυνατές, αν και είχαν τους περιορισμούς της: σε πολλές περιπτώσεις, έπρεπε να πληρώσει ο πελάτης κάθε προϊόν ξεχωριστά.

Για να κάνει την εμπειρία απλή και πιο φιλική προς το χρήστη, το WhatsApp παρουσιάζει τώρα ένα εικονικό καλάθι αγορών. Αυτό θα επιτρέψει στους καταναλωτές να αγοράσουν πολλά προϊόντα ταυτόχρονα.

Οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν σε ολόκληρο τον κατάλογο ενός brand και να προσθέσετεουν όλα τα επιθυμητά προϊόντα στο καλάθι αγορών. Η πλήρης παραγγελία αποστέλλεται στο κατάστημα ως ένα μόνο μήνυμα. Φυσικά, το καλάθι αγορών διευκολύνει επίσης την παρακολούθηση των παραγγελιών μετά.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.