17 Μάι 2024
READING

Uni.Fund | Επένδυση στην πλατφόρμα e-satisfaction.com

2 MIN READ

Uni.Fund | Επένδυση στην πλατφόρμα e-satisfaction.com

Uni.Fund |  Επένδυση στην πλατφόρμα e-satisfaction.com

Τη συνεπένδυσή του στην εταιρεία e-satisfaction.com, σε συνεργασία με ιδιώτη επενδυτή, ανακοίνωσε το Uni. Fund. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα του customer engagement και customer feedback, ενώ περισσότεροι από 300 retailers, μεταξύ των οποίων οι My Market και AB, χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της.

Με το e-satisfaction.com, οι retailers μπορούν να αξιοποιήσουν το feedback των πελατών τους για να βελτιώσουν τις λειτουργίες τους, αλλά και για να αυξήσουν το customer loyalty και τα conversion rates τους, αυξάνοντας την αξία κάθε πελάτη και την ικανοποίησή του.

Η πλατφόρμα του περιλαμβάνει μια σειρά από μηχανισμούς συλλογής feedback από πολλά διαφορετικά touchpoints, online και offline, οι οποίοι συνδυάζονται με μηχανισμούς segmentation και close the feedback loop μετατρέποντας το feedback των καταναλωτών σε συζήτηση και κάθε συζήτηση σε ενέργεια. Η παραπάνω μεθοδολογία κάνει το feedback απλό, αλλά και δίνει τον τρόπο με τον οποίο κάθε συζήτηση με έναν πελάτη μετατρέπεται σε κερδοφορία.

Το τελευταίο τρίμηνο του 2020 η ομάδα του e-satisfaction.com ξεκίνησε την επέκτασή της σε αγορές του εξωτερικού, με πρώτο στόχο την αγορά της Γαλλίας, ενώ παράλληλα ξεκίνησε και τη διάθεση του Product Reviews Product, το οποίο δίνει μια νέα προσέγγιση στον τρόπο με τον οποίο συλλέγονται και αξιοποιούνται οι αξιολογήσεις των εκάστοτε προϊόντων.

Η αποδοχή και αναγνώριση του e-satisfaction.com και από το κοινό είναι μεγάλη, όπως δείχνει το εξαιρετικά υψηλό response rate και το υψηλό engagement rate των καταναλωτών. Μέχρι σήμερα έχουν συλλεχθεί περισσότερες από 4 εκατομμύρια απόψεις καταναλωτών, οι οποίες ‘ενεργοποίησαν’ τους καταναλωτές να οδηγηθούν σε χιλιάδες ενέργειες, όπως Google Place Reviews, Refer a Friend, Callback Request κ.ά.

Παράλληλα, μέσα από μια σειρά διασυνδέσεων με άλλες τεχνολογικές λύσεις, όπως το PrestaShop και το Microsoft Power BI, το e-satisfaction. com διαχέει τη φωνή του πελάτη μέσα στις δομές των retailers, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη μιας πελατοκεντρικής κουλτούρας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.