02 Μάι 2024
READING

Fast Lane και Athens International College δημιουργούν το AIC FastLane Training Center 

3 MIN READ

Fast Lane και Athens International College δημιουργούν το AIC FastLane Training Center 

Fast Lane και Athens International College δημιουργούν το AIC FastLane Training Center 

Το Athens International College και η Fast Lane ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους και την δημιουργία του AIC Fast Lane Training Center, για την παροχή ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Fast Lane και διεθνών πιστοποιήσεων σε τεχνολογίες αιχμής που αφορούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την ασφάλεια των επιχειρήσεων.  

Ο Όμιλος Fast Lane είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών εκπαίδευσης πληροφορικής σε παγκόσμιο επίπεδο και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 90 χώρες, ενώ παρέχει και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα cloud, cyber security, digital transformation και mobility. Η Fast Lane έχει στρατηγική συνεργασία με Microsoft, Google, AWS και Cisco και είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης εκπαίδευσης κορυφαίων προμηθευτών όπως Palo Alto, Checkpoint, Fortinet, VMWare, NetApp, Oracle, Red Hat, Splunk και 50 ακόμα άλλων. Η ομάδα των τεχνικών και των εκπαιδευτών της Fastlane αριθμεί πάνω από 4000 ειδικά πιστοποιημένα στελέχη με τεχνική εμπειρία που παρέχουν συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες πάνω σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού, cloud migration και cyber security. 

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει επίσης το Fast Lane Talent Academy, δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους να μετεκπαιδευθούν και να συνδεθούν ταυτόχρονα με την αγορά εργασίας, στοχεύοντας στην πλήρωση του κενού δεξιοτήτων πληροφορικής. Η Fast Lane διαθέτει εργαστήρια όλων των μεγάλων εταιρειών πληροφορικής, διοργανώνει Hackathons και Hack the Cert διαγωνισμούς και συνεργάζεται με την τοπική αγορά σε διάφορα έργα. 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, μέσα από το AIC Fast Lane Training Center παρέχεται εκπαίδευση υψηλού επιπέδου σε μια τεράστια γκάμα προγραμμάτων που οδηγούν σε πιστοποίηση από τους μεγαλύτερους vendors του κόσμου. Τα προγράμματα προσφέρονται με εκπαίδευση στην τάξη, διαδικτυακά με σύγχρονη εκπαίδευση μέσω της LIVE πλατφόρμας της Fast Lane, συνδυαστικά, με εξατομικευμένη εκπαίδευση, καθώς και με e-learning, mobile learning και hybrid learning.

Όπως δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κεσεντές, Διευθύνων Σύμβουλος του Athens International College «To AIC έχει επενδύσει σημαντικά στην διεύρυνση του χαρτοφυλακίου του με την προσθήκη εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που καλύπτουν ολοκληρωμένα τις ανάγκες των επιχειρήσεων, επαγγελματιών και εισερχόμενων στελεχών. Νοιώθουμε ιδιαίτερη χαρά για την συνεργασία μας με τη Fast Lane, η οποία προσφέρει ευρύ χαρτοφυλάκιο turn-key solutions, υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών (Μετασχηματισμός Επιχειρήσεων, Ενεργοποίηση Πωλήσεων, Δημιουργία Ζήτησης, Προσαρμοσμένα Προγράμματα, Ανάπτυξη Περιεχομένου, Μάθηση κατά Απαίτηση και Εγκατάσταση με Καθοδήγηση), παγκόσμια εμπειρία, πιστοποιημένους εκπαιδευτές με εμπειρία και βαθιά γνώση του αντικειμένου. Μέσα από την συνεργασία μας με τη Fast Lane ενισχύουμε το αποτύπωμά μας στο χώρο και συμβάλλουμε καταλυτικά στην επίτευξη των στόχων των επιχειρήσεων και ειδικότερα στην ευθυγράμμισή τους με τις απαιτήσεις του Ψηφιακού Μετασχηματισμού».

Στο πλαίσιο της νέας αυτής συνεργασίας για τα πρώτα προγράμματα Μαρτίου και Απριλίου θα δοθεί ειδική έκπτωση 30% σε τρεις πολύ δημοφιλείς εκπαιδεύσεις, το Microsoft Azure Security Technologies, το EC-Council Certified Ethical Ηacker και το EC-Council Certified SOC Analyst. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα εκπαίδευσης, μπορείτε να επισκεφτείτε το fastlane.aic.edu.gr, να επικοινωνήσετε με το Athens International College στο 210 2114671 ή να στείλετε email στο press@aic.edu.gr

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.