03 Μάι 2024
READING

Trending Now: Crypto Cashback Credit

1 MIN READ

Trending Now: Crypto Cashback Credit

Trending Now:  Crypto Cashback Credit

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Σε μία κίνηση που θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο της οικονομίας προχώρησε ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια συναλλάγματος κρυπτονομισμάτων στην Ισπανία, το Bit2me, παρουσιάζοντας τη νέα του χρεωστική κάρτα cashback σε συνεργασία με τη Mastercard. Με αυτή τη νέα αναβάθμιση, οι χρήστες μπορούν πλέον να λαμβάνουν έως και 9% επιστροφή μετρητών σε κρυπτονομίσματα σε όλες τις συναλλαγές στο διαδίκτυο και στο κατάστημα που πραγματοποιούνται με την κάρτα. Η κάρτα υποστηρίζει επί του παρόντος οκτώ κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin, Ethereum, Cardano, Ripple, Tether, Solana και Polkadot.

Σύμφωνα με αναφορές, το Bit2me σκοπεύει να προσφέρει περισσότερα νομίσματα κατά τη διάρκεια του 2023. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Bit2Me σε 69 διαφορετικές χώρες, επιτρέποντάς τους να συλλέγουν crypto rewards από οπουδήποτε. Μήπως βαδίζουμε σε μία νέα εποχή των χρηματοοικονομικών συναλλαγών;

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.