01 Μάι 2024
READING

Η Τράπεζα Πειραιώς επιλέγει ξανά την The Newtons Laboratory

1 MIN READ

Η Τράπεζα Πειραιώς επιλέγει ξανά την The Newtons Laboratory

Η Τράπεζα Πειραιώς επιλέγει ξανά την The Newtons Laboratory

Με σκοπό την προώθηση λύσεων για την κάλυψη των αναγκών κάθε σύγχρονης επιχείρησης, η Τράπεζα Πειραιώς συνεργάστηκε για ακόμη μια φορά με την The Newtons Laboratory και δημιούργησε μια ολοκληρωμένη καμπάνια προβολής και επικοινωνίας για τα χρηματοδοτικά της προγράμματα.

Η νέα 360° καμπάνια, με τίτλο «Αρτοποιείο», παρουσιάζει το πώς μπορεί να συνδυαστεί η αγάπη για την τέχνη ενός επιχειρηματία με τις ιδέες του σήμερα, στο αύριο της επιχείρησής του. Ιδανικό σκηνικό, ένα παραδοσιακό αρτοποιείο, όπου ο πατέρας αρτοποιός, έμπειρος γνώστης της τέχνης του ψωμιού, υποδέχεται το γιο του, ψηφιακά καταρτισμένο και γεμάτο θέληση να φέρει αέρα ανανέωσης στην οικογενειακή επιχείρηση.

Ο αέρας αυτός έρχεται μέσα από το Πρόγραμμα Πειραιώς Επιχειρείν 360° για την Πράσινη και Ψηφιακή μετάβαση με προνομιακή χρηματοδότηση.

Η καμπάνια θα αναπτύσσεται έως τις 12 Μαρτίου, σε τηλεόραση, έντυπα, ραδιόφωνο και digital -σε YouTube, social media και internet-, καθώς και σε display campaign και owned media. Τη συνολική επιμέλεια παραγωγής της ταινίας έχει η Stefi Productions.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.