02 Μάι 2024
READING

Κανείς δεν μένει ασυ-κίνητος με τη νέα καμπάνια Merenda-Ogilvy

1 MIN READ

Κανείς δεν μένει ασυ-κίνητος με τη νέα καμπάνια Merenda-Ogilvy

Κανείς δεν μένει ασυ-κίνητος με τη νέα καμπάνια Merenda-Ogilvy

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την κίνηση της Merenda όταν αυτή απλώνεται πάνω σε κέικ, σε μια φέτα ψωμία ή απλά σε ένα κουτάλι. Γι’ αυτό η Ogilvy εμπνεύστηκε μια νέα αεικίνητη καμπάνια για το απολαυστικό spread πραλίνας φουντουκιού.

Η πρώτη Merenda δημιουργήθηκε τη δεκαετία του ’70 στο εργοστάσιο Παυλίδη της οδού Πειραιώς και έκλεψε αμέσως την καρδιά όχι μόνο των μικρών αλλά και των μεγάλων, αποτελώντας μέχρι σήμερα σημείο αναφοράς για την προϊοντική κατηγορία των spread πραλίνας φουντουκιού.

Ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της, η Merenda εμπιστεύτηκε την Οgilvy για να υλοποιήσει τη νέα καμπάνια της που σίγουρα δεν θα αφήσει κανέναν «ασυ… κίνητο».

Σύμφωνα με την επικοινωνία, «το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του, αφού όταν απλώνεται η Merenda, κανείς δεν μένει ασυ…κίνητος!». Απόδειξη, το τηλεοπτικό σποτ όπου μια ολόκληρη οικογένεια κινείται στον δικό της ρυθμό. Αψηφώντας ακόμα και το νόμο της βαρύτητας, αφού όλοι δίνουν βαρύτητα σε εκείνη. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, αλλά κανόνας: Όταν ανοίγει μια Merenda δημιουργούνται ακραίες συ… κινήσεις.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Στάθης Μουρδουκούτας, σε παραγωγή της Topcut-Modiano.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.