03 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Amazon Prime | Tache

2 MIN READ

Campaign of the Day: Amazon Prime | Tache

Campaign of the Day: Amazon Prime | Tache
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Το Amazon διοχετεύει ξανά στο συναίσθημα ως μέσο για να αναβαθμίσει τις προσφορές της για την υπηρεσία Prime στη Μεγάλη Βρετανία, συνδυάζοντας την ματιά της Αμερικανίδας ηθοποιού Olivia Wilde στη σκηνοθεσία με θρυλικά τραγούδια, εμβληματικές προσωπικότητες και, φυσικά, τα προνόμια αποστολής των προϊόντων της σε μια δημιουργική καμπάνια με ένα μοναδικό μήνυμα.

Η ηρωίδα του νέου σποτ που φέρει τον τίτλο “Tache” (αγγλική έκφραση για το μουστάκι), παρουσιάζει μια προβληματισμένη έφηβη που ψάχνει τρόπους για να αφαιρέσει την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα από το πρόσωπό της. Καθώς κοιτάζει στο δωμάτιό της, παρατηρεί μια συσκευή που μεταδίδει την αυθεντική ταινία της Amazon “Coming 2 America” -με πρωταγωνιστή έναν μουστακοφόρο Έντι Μέρφι- καθώς και φωτογραφίες της ζωγράφου Frida Kahlo και του τραγουδιστή των Queen Freddie Mercury. Βλέποντας τις εικόνες των καταξιωμένων αυτών δημιουργών, η κοπέλα αντιλαμβάνεται τελικά ότι έχει τη δύναμη να μείνει ως έχει. Και εν τέλει, χρησιμοποιεί το Amazon Prime για να παραγγείλει ένα σακάκι παρόμοιο με αυτό που φορούσε ο Mercury στο τραγούδι των Queen’s “Cool Cat”. Και έτσι αποφασίζει να κάνει την εμφάνισή της μέσα στην σχολική της τάξη, γεμάτη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό της.

Το σποτ που προσπαθεί να καταρρίψει το στίγμα που υπάρχει για την εμφάνιση τριχοφυίας στο σώμα των γυναικών, προτάσσοντας το δικαίωμα στην ισότητα και τη συμπερίληψη, προβλήθηκε αρχικά κατά την τελετή απονομής των Oscar στις Η.Π.Α. Ακολουθεί η καμπάνια στα social media και σε τηλεόραση στον Καναδά, ενώ αναμένεται μέσα στο 2023 και στις υπόλοιπες αγορές όπου δραστηριοποιείται το Amazon με την υπηρεσία Prime.

Η καμπάνια φέρει την υπογραφή του agency Wieden+Kennedy.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.