02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Once upon a time, today’s Discount

2 MIN READ

Campaign of the Day: Once upon a time, today’s Discount

Campaign of the Day: Once upon a time, today’s Discount

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Πριν από 35 χρόνια, η Aldi (το όνομα της γερμανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ προέρχεται από τα αρχικά ALbrecht DIscount) άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στη Γαλλία και η οικογένεια Albrecht συνέχισε να επεκτείνει το discount retail concept της εκτός Γερμανίας. Σήμερα, με 1.300 καταστήματα και περισσότερους από 16.000 υπαλλήλους στη Γαλλία, η Aldi συμβαδίζει με την εποχή και το μοναδικό της μοντέλο διανομής ανταποκρίνεται περισσότερο από ποτέ στη σύγχορνη ζωή και όσα ζητούν οι νέοι καταναλωτές.

Η νέα σελίδα στην επικοινωνία της Aldi εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες, στοχεύοντας να επιβεβαιώσει το εκπτωτικό dna της.

Η νέα καμπάνια που σχεδιάστηκε από την TBWA\Paris προβάλλει την Aldi σε ένα σύμπαν που παραπέμπει σε παραμύθια και θρύλους που αποτελούν μέρος της κοινής μας κουλτούρας. Η ταινία βασίζεται στη διαχρονική ιστορία της Σταχτοπούτας, όπου το γοβάκι έχει αντικατασταθεί από ένα sneaker Converse και το τραγούδι Bibbidi-Bobbidi-Boo της νεράιδας νονάς της ακούγεται σε νέα εκδοχή. Το σποτ την επαναπροσεγγίζει μέσα από ένα σύγχρονο πρίσμα για να την ερμηνεύσει καλύτερα, να την επανεφεύρει και να την κάνει σχετική με τις σημερινές ζωές που έχουν να κάνουν με την απλότητα, τον πραγματισμό και την κοινή λογική.

Το σποτ που μεταδίδεται στην τηλεόραση και τα digital, είναι το πρώτο κεφάλαιο της νέας brand strategy της Aldi, της οποίας το media plan οργανώνεται από το πρακτορείο Cospirit και περιλαμβάνει OOH και σημάνσεις με σαφείς αναφορές στο γνωστό παραμύθι.

Η καμπάνια φέρει την υπογραφή της TBWA\Paris.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.