02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Never This Close

1 MIN READ

Campaign of the Day: Never This Close

Campaign of the Day: Never This Close

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Σαράντα χρόνια μετά την ανακάλυψη του ιού του AIDS, ένα μέλλον χωρίς AIDS είναι πιο κοντά από ποτέ. Η άφιξη των πρώτων θεραπειών και, πιο πρόσφατα, η μείωση της θεραπείας έχουν δώσει μεγάλες ελπίδες σε ερευνητές και ιατρικό προσωπικό. Σήμερα, ένα οροθετικό άτομο με αποτελεσματική θεραπεία δεν μεταδίδει πλέον τον ιό.

Η γαλλική ΜΚΟ, Sidaction, υποστηρίζει τα άτομα που ζουν με HIV μέσω συγκέντρωσης κεφαλαίων και δωρεών. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο πραγματοποποιήθηκε το ετήσιο event Sidaction 2023 -μια εθνική εκδήλωση στη Γαλλία, συμπεριλαμβανομένης μιας τηλεοπτικής συναυλίας με μια σειρά από αστέρια της τοπικής μουσικής σκηνής– προκειμένου να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να συμμετάσχουν, να δωρίσουν και να ευαισθητοποιηθούν.

Δημιουργημένη από την The Good Company και σε σκηνοθεσία του Ludo Gontrand μέσω της διεθνούς εταιρείας παραγωγής Hamlet, η καμπάνια «Never This Close» σε τηλεόραση, print και social, υπογραμμίζει πόσο κοντά βρίσκεται η ανθρωπότητα στην εξάλειψη του HIV και πόσο σημαντικό είναι να μην εγκαταλειφθεί ο αγώνας αυτός.

Η καμπάνια φέρει την υπογραφή της The Good Company.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.