02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Daily Math Puzzle Games

2 MIN READ

Trending Now: Daily Math Puzzle Games

Trending Now: Daily Math Puzzle Games

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το Digits είναι ένα νέο παιχνίδι παζλ βασισμένο σε μαθηματικά από τους New York Times που προκαλεί τους αναγνώστες να συνδυάσουν έξι αριθμούς χρησιμοποιώντας πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό και διαίρεση για να φτάσουν σε έναν αριθμό-στόχο.

Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για να δοκιμάσει τις νοητικές μαθηματικές δεξιότητες και τη λογική των αναγνωστών της εμβληματικής εφημερίδας. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιονδήποτε από τους έξι αριθμούς όσες φορές θέλουν, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν κλάσματα ή αρνητικούς αριθμούς. Λαμβάνουν τρία αστέρια εάν φτάσουν τον ακριβή αριθμό-στόχο, όπως και ένα ή δύο αστέρια εάν είναι αρκετά κοντά. Κάθε μέρα, ανεβαίνουν στο mini-site πέντε νέα παζλ με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας.

Το Digits αποτελεί μέρος των καινοτόμων προσπαθειών των New York Times να προσφέρουν πιο διαδραστικά παιχνίδια που θα προσελκύσει περισσότερο τους αναγνώστες τους. Το παιχνίδι εμπνεύστηκε από άλλα δημοφιλή παιχνίδια αριθμών όπως το Threes και το 2048 και χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο μηχανικής εκμάθησης (ML) για τη δημιουργία των παζλ. Το παιχνίδι σε beta είναι ήδη διαθέσιμο δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο mini-site της της εταιρείας. Τα σχόλια από τους παίκτες θα καθορίσουν εάν θα γίνει μόνιμο χαρακτηριστικό της δημοφιλούς ενότητας παιχνιδιών των New York Times.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.