03 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: What Livestock Would Look Like If They Survived to Full Life Expectancy

2 MIN READ

Campaign of the Day: What Livestock Would Look Like If They Survived to Full Life Expectancy

Campaign of the Day: What Livestock Would Look Like If They Survived to Full Life Expectancy

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε μια γριά αγελάδα, γουρούνι ή κοτόπουλο; Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν δει ποτέ αυτά τα ζώα να μεγαλώνουν σε ώριμη ηλικία, επειδή στο σημερινό σύστημα διατροφής ζουν μόνο ένα κλάσμα της φυσικής τους ζωής.

Η παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας τροφίμων NotCo, γνωστή για την πατενταρισμένη τεχνολογία της με το όνομα “Giuseppe” που βασίζεται στην A.I. και με αποστολή να δημιουργήσει έναν πιο βιώσιμο κόσμο αφαιρώντας τα ζώα από την εξίσωση των τροφίμων, αξιοποιεί τώρα την τεχνητή νοημοσύνη με έναν νέο, σοκαριστικό τρόπο. Στόχος της να βοηθήσει στην εκπαίδευση των ανθρώπων σχετικά με τη διαφορά μεταξύ του χρόνου ζωής των ζώων στη φύση σε σύγκριση με αυτό του συμβατικού συστήματος διατροφής.

Η καμπάνια «What Livestock Would Look Like If They Survived to Full Life Expectancy», που δημιουργήθηκε από την AKQA Bloom, θέλει να αποκαλύψει πόσο έκπληκτοι μένουν οι περισσότεροι άνθρωποι όταν μαθαίνουν ότι οι αγελάδες μπορούν να ζήσουν έως και 48 χρόνια στη φύση, οι χοίροι έως και 23 χρόνια και τα κοτόπουλα πάνω από 20 χρόνια. Ωστόσο, στο τρέχον παγκόσμιο σύστημα διατροφής, αυτά τα ζώα ζουν μόνο μήνες και μερικές φορές, ακόμη και λίγες ημέρες.

Οι εικόνες που δημιουργήθηκαν με Α.Ι. Προβάλλονται ήδη σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφημιστικές πινακίδες και έντυπες διαφημίσεις σε επιλεγμένες πόλεις στις Η.Π.Α. όπως και σε άλλες χώρες όπου δραστηριοποιείται, συμπεριλαμβανομένης της Χιλής, της Βραζιλίας, του Καναδά, του Μεξικού και της Αργεντινής, με αφορμή την Earth Day 2023.

Η καμπάνια φέρει την υπογραφή της AKQA Bloom.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.