02 Μάι 2024
READING

Trending Now: 4K-Enabled Underwater Drones

1 MIN READ

Trending Now: 4K-Enabled Underwater Drones

Trending Now: 4K-Enabled Underwater Drones

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η εταιρεία Qysea λάνσαρε ένα πραγματικά επαναστατικό προϊόν με τη μορφή του «Fifish V-EVO», το οποίο φέρεται να είναι το πρώτο υποβρύχιο drone all-in-one που έχει τη δυνατότητα λήψης βίντεο 4K και είναι εξοπλισμένο με κίνηση 360 μοιρών.

Το «Fifish V-EVO» είναι ένα υποβρύχιο drone που συνδέεται απομακρυσμένα με τον ανθρώπο-χειριστή του στην επιφάνεια, χρησιμοποιώντας ένα τηλεχειριστήριο για να δώσει τις εντολές που επιθυμεί, ενώ παρακολουθεί ζωντανά τι καταγράφει το drone στο βυθό μέσω της συνοδευτικής εφαρμογής smartphone. Για μεγαλύτερο έλεγχο με μια μόνο κίνηση του κεφαλιού του, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης VR headsets με την εφαρμογή και το drone.

Αυτό που είναι μοναδικό αφορά τις φωτογραφικές δυνατότητες αυτού του υποβρύχιου drone. Είναι εξοπλισμένο με ευρυγώνιο φακό και είναι κάτι παραπάνω από ικανό να καταγράφει βίντεο υψηλής ποιότητας 4K στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Επιπλέον, δεδομένου ότι το βάθος σχετίζεται με το σκοτάδι, αυτή η κάμερα διαθέτει και ένα ζευγάρι ισχυρών προβολέων για καλύτερη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.