03 Μάι 2024
READING

Trending Now: Dog-Friendly Desk Designs

1 MIN READ

Trending Now: Dog-Friendly Desk Designs

Trending Now: Dog-Friendly Desk Designs

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το “Agility Desk” αποτελεί το ιδανικό γραφείο για τους ιδιοκτήτες σκύλων. Σχεδιασμένο από τους αρχιτέκτονες George and James Architects με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι τόσο ευέλικτο στη χρήση του όσο δηλώνει το όνομά του, αφού συνδυάζει όσα χρειάζεται ο σύγχρονος εργαζόμενος και ο τετράποδος φίλος του.

Το γραφείο διαθέτει μια απλή δομή που είναι κατασκευασμένη από ξύλο και διαθέτει ένα τμήμα για την τοποθέτηση μιας καρέκλας, ενώ ενσωματώνει και ένα επιπλέον σκαμνί. Η ιδέα που το διαφοροποιεί όμως είναι ότι το κάτω δεξιά τμήμα του γραφείου, διαθέτει ένα ενσωματωμένο σπιτάκι για σκύλους που είναι ανοιχτό και στις δύο άκρες, ώστε να μπορούν να μπαίνουν και να βγαίνουν εύκολα σκύλοι διαφόρων μεγεθών κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το “Agility Desk” συνοδεύεται επίσης και από μια τραμπάλα, σαν αυτή που χρησιμοποιούν οι σκύλοι επίδειξης που χρειάζονται να ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης. Το γραφείο προέκυψε ως ανάγκη για τους ολοένα και περισσότερους εργαζομένους που λόγω των lockdown και της πανδημικής καραντίνας, απέκτησαν σκύλο και τώρα, με τη μερική επιστροφή στο γραφείο, ακολουθούν ένα υβριδικό πρόγραμμα εργασίας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.