15 Ιούν 2024
READING

ΔΕΛΤΑ και McCann Athens ξέρουν τι είναι η καλή διατροφή

1 MIN READ

ΔΕΛΤΑ και McCann Athens ξέρουν τι είναι η καλή διατροφή

ΔΕΛΤΑ και McCann Athens ξέρουν τι είναι η καλή διατροφή

Τα 5 λεπτά νωρίτερα που θα σηκωθείς για να φτιάξεις πρωινό; Οι σωστές επιλογές; Οι μικροί, καθημερινοί στόχοι; Το να τρως λίγο απ’ όλα; Να “παίζεις” οργανωμένα; Να νιώθεις ότι έκανες κάτι καλό για εσένα;

Όποια κι αν είναι για τον καθένα η καλή διατροφή, η ΔΕΛΤΑ προσφέρει επιλογές που την κάνουν ευκολότερη και πιο απολαυστική. Και η νέα καμπάνια της σε συνεργασία με την McCann Athens, έρχεται να δώσει τη δική της απάντηση στο τι είναι τελικά “η καλή διατροφή”.

Σε απόλυτη συνάρτηση με το νέο πρόσωπο της ΔΕΛΤΑ, αλλά και το όραμά της να καταστεί μία εταιρεία που προσφέρει στους καταναλωτές ολοκληρωμένες διατροφικές επιλογές, η νέα corporate επικοινωνία, έρχεται για να προσεγγίσει το θέμα ολιστικά.

Η ιδέα ξετυλίγεται μέσα από ένα τηλεοπτικό σποτ, όπου διαφορετικοί πρωταγωνιστές, δίνουν τον δικό τους ορισμό, σχετικά με το τι είναι καλή διατροφή.

Με μήνυμα “Μια καλή διατροφή ξεκινάει με ΔΕΛΤΑ”, το brand υπενθυμίζει ότι βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των καταναλωτών, προάγοντας έναν ισορροπημένο τρόπο διατροφής, με τον πιο εύκολο και απολαυστικό τρόπο. Τα προϊόντα ΔΕΛΤΑ.

Την παραγωγή της καμπάνιας ανέλαβε η εταιρεία Picky Productions, σε σκηνοθεσία του Imanol Ruiz de Lara.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.