02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Shareable Storage-Packed eScooters

1 MIN READ

Trending Now: Shareable Storage-Packed eScooters

Trending Now: Shareable Storage-Packed eScooters

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Μπορεί να θυμίζει παιδικό αυτοκινητάκι ή βαλίτσα, ωστόσο η ιδέα του ηλεκτρικού σκούτερ “Along” σχεδιάστηκε από τον Jeonghyeon We για να αποτελέσει μια φουτουριστική λύση μεταφοράς, η οποία βασίστηκε στις ανάγκες των κατοίκων των αστικών κέντρων για μετακίνηση εντός πόλης εύκολα και -κυρίως- γρήγορα.

Το eScooter διαθέτει ένα σχεδιασμό που παραπέμπει όντως στις καμπύλες γραμμές μιας βαλίτσας. Εκεί μέσα υπάρχει άφθονος αποθηκευτικός χώρος για να φιλοξενεί εύκολα προσωπικά αντικείμενα καθώς και ψώνια.

Διαθέτει επίσης ένα αναδυόμενο τιμόνι για να προσφέρει στον αναβάτη αυξημένη σταθερότητα, όπου βρίσκονται ενσωματωμένα οι λαβές για το φρενάρισμα και την επιτάχυνση για μια διαισθητική εμπειρία οδήγησης.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχεί όμως είναι ότι το όχημα μπορεί να λειτουργήσει ως αυτόνομη λύση μεταφοράς προϊόντωνχάρη στη συνδεδεμένη λειτουργία του με το αντίστοιχο app.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.