03 Μάι 2024
READING

Trending Now: D2L Desk

2 MIN READ

Trending Now: D2L Desk

Trending Now: D2L Desk
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Μπορεί με την πάροδο των δεκαετιών, η εκπαίδευση να έχει αλλάξει μορφή, ωστόσο υπάρχει μια πτυχή της σχολικής αίθουσας που παραμένει σταθερή εδώ και δεκαετίες: το σχολικό θρανίο. Η πανδημία γνώρισε σε όλους την τηλεκπαίδευση, η διά βίου κατάρτιση παραμετροποιείται με βάση τις απαιτήσεις κάθε εκπαιδευόμενου και τις ανάγκες της αγοράς εργασίας – παρ’ όλα αυτά, το θρανίο μένει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σταθερή αξία για όλους.

Τώρα, η D2L, μια διεθνής εταιρεία εκπαιδευτικής τεχνολογίας που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι εμπλέκονται στη διδακτική διαδικασία εδώ και 2ο χρόνια, παρουσίασε ένα μοναδικό case study επανασχεδιάζοντας το σχολικό θρανίο και κάνοντάς το πιο προσωπικό για όλους, μικρούς και μεγάλους μαθητές.

Σε συνεργασία με το design agency του Τορόντο Zulu Alpha Kilo, η D2L δημιούργησε ένα μοναδικό, προσαρμόσιμο σχολικό θρανίο, το οποίο, όπως και οι διαδικτυακές πλατφόρμες μάθησης που διαθέτει, μπορεί να εξατομικευτεί ανάλογα με τις ανάγκες ενός μαθητή. Το θρανίο -το μοναδικό στο είδος του- αποτελεί μια μεταφορά της θεμελιώδους πεποίθησης της εταιρείας ότι η μάθηση μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Για να γίνει αυτό, σε συνεργασία και με τον βιομηχανικό σχεδιαστή Miles Keller, απευθύνθηκαν στους ίδιους τους χρήστες, ζητώντας τους να περιγράψουν το τέλειο θρανίο.

Αποτέλεσμα ήταν το D2L Desk, το οποίο εκπλήσσει με την απλότητα αλλά και την ευελιξία του. Χρησιμοποιεί αρθρωτά πάνελ από σκανδιναβικό ξύλο -εμπνευσμένα από τα παραδοσιακά σχολικά θρανία- τα οποία μπορούν να μετακινηθούν για να δημιουργήσουν διαφορετικά σχήματα, εξυπηρετώντας τους μαθητές που μπορεί να προτιμούν να ξαπλώνουν και να διαβάζουν, εκείνους που τους αρέσει να εργάζονται μόνοι τους ή σε ζευγάρια, ή ακόμα και τους μαθητές που μπορεί να θέλουν κάτι καινούργιο κάθε μέρα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.