02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Feet

1 MIN READ

Campaign of the Day: Feet

Campaign of the Day: Feet

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Lexus España παρουσιάζει το “Feet”, την τελευταία καμπάνια του agency Burns and Rebolución υπό τη διεύθυνση του Javier Usandivaras, στην οποία η μάρκα που ανήκει στην Toyota Motor Corporation, παρουσιάζει το νέο της μοντέλο, Lexus UX.

Η καμπάνια βασίζει το όνομά της, στη χαρακτηριστική κίνηση που κάνουμε με τα πόδια μας όταν περιμένουμε η οποία παραπέμπει σε αυτές που κάνουμε όταν οδηγούμε ένα αυτοκίνητο. Σε όλη τη διάρκεια του σποτ, ο θεατής ακολουθεί διαφορετικά πόδια που βιώνουν αμήχανες καταστάσεις, ενώ κινούνται πάνω-κάτω, σαν να περιμένουν κάτι που δεν ανακαλύπτεται μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα του σποτ.

Και στο σημείο εκείνο, ένα τελευταίο πόδι σηκώνεται για να πατήσει το γκάζι του Lexus UX, προβαίνοντας σε μια ίδια κίνηση, αλλά με διαφορετική πρόθεση: αυτό το πόδι δεν περιμένει, αυτό το πόδι οδηγεί. Ουσιαστικά δηλώνοντας την πρόθεση του ιδιοκτήτη του ποδιού, να αποκτήσει το συγκεκριμένο μοντέλο για το οποίο δεν χρειάζεται να περιμένει άλλο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.