02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Lawn Care Sneakers

1 MIN READ

Trending Now: Lawn Care Sneakers

Trending Now: Lawn Care Sneakers

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Ο κόσμος των αθλητικών παπουτσιών δεν περιλαμβάνει πλέον μόνο sneakers και μοδάτα running shoes. Περιλαμβάνει πλέον και εξειδικευμένα σχέδια για πολύ συγκεκριμένους σκοπούς – και μια μάρκα το πήγε ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας το The Ultimas, ένα σχέδιο υποδημάτων ειδικά βελτιστοποιημένο για το κούρεμα του γκαζόν, παρέχοντας άνεση, ανθεκτικότητα και προστασία προσαρμοσμένη σε αυτή τη μοναδική υπαίθρια δραστηριότητα.

Η μάρκα εξοπλισμού εξωτερικών χώρων Cub Cadet δημιούργησε τα limited edition Ultimate Lawn Mowing Shoes (παπούτσια για το κούρεμα του γκαζόν), βασισμένα στο σχεδιασμό της χλοοκοπτικής μηχανής Ultima Series, που δάνεισε το όνομά της στα συγκεκριμένα sneakers.

Με εντυπωσιακό μαύρο και κίτρινο χρώμα και αδιάβροχο επάνω μέρος, τα αθλητικά αυτά παπούτσια ξεχωρίζουν για το σχεδιασμό τους, που διασφαλίζει ότι οι λεκέδες από το γρασίδι δεν θα τα επηρεάσουν. Άλλα χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν κλείσιμο EZ-On χωρίς κορδόνια, φωτιζόμενη γλώσσα LED και σιλουέτα step-out για να βάζετε και να βγάζετε εύκολα τα παπούτσια.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.