02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Never Done Evolving

2 MIN READ

Campaign of the Day: Never Done Evolving

Campaign of the Day: Never Done Evolving

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Δύο ημέρες αφότου η Σερένα Γουίλιαμς ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την ενεργό δράση τον περασμένο Αύγουστο, η Nike δημιούργησε μια καμπάνια για να πει το δικό της “αντίο” στην αθλήτρια. Όχημά της, μια μελέτη διάρκειας ενός έτους, η οποία παρουσίαζε πώς η τενίστρια κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή του αθλήματος για πάνω από δύο δεκαετίες.

Αφού αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα και το υλικό από επίσημα τουρνουά σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της κορυφαίας αθλήτριας, χρησιμοποιήθηκε μηχανική μάθηση για να μοντελοποιηθεί το στυλ παιχνιδιού της από διάφορες φάσεις της καριέρας της.

Για το λόγο αυτό η Nike μαζί με τα στούντιο AKQA στη Μελβούρνη, το Πόρτλαντ και το Σάο Πάολο ταξίδεψαν πίσω στο χρόνο για να δημιουργήσουν μια αναμέτρηση μεταξύ της Σερένα Γουίλιμας από το πρώτο της Grand Slam στο US Open του 1999 και εκείνης από το πιο πρόσφατο στο Australian Open του 2017. Ο στόχος ήταν να αποκτήσουν μια συνολική εικόνα για το πώς η Serena έφτασε εκεί που βρίσκεται σήμερα και πώς συνεχίζει να προκαλεί το μέλλον.

Βασιζόμενη στην τεχνική vid2player που αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, η Nike κατάφερε να ζωντανέψει το στιλ παιξίματος της αθλήτριας από κάθε φάση της καριέρας της, δείχνοντας το μέλλον της αθλητικής ανάλυσης για τους ειδικούς του τένις.

Το τελικό παιχνίδι μεταδόθηκε στο κοινό ως ζωντανή ροή στο YouTube, φτάνοντας σε πάνω από 1,69 εκατομμύρια συνδρομητές της Nike. Η προετοιμασία της ζωντανής εκδήλωσης περιελάμβανε αναρτήσεις στα social media για την προώθηση της μετάδοσης στους λογαριασμούς του brand σε Instagram και Twitter.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.