03 Μάι 2024
READING

Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2023 – Γίνε και ΕΣΥ μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής!

2 MIN READ

Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2023 – Γίνε και ΕΣΥ μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής!

Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2023 – Γίνε και ΕΣΥ μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής!

Το ΕΙΕΠ γιορτάΖΕΙ την Εξυπηρέτηση 2 – 8 Οκτωβρίου με δράσεις ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Από τις 2 έως τις 8 Οκτωβρίου 2023, το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) καλεί όλα τα μέλη του να συμμετέχουν στον εορτασμό της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών. Μια γιορτή για την Εξυπηρέτηση που κατάφερε τα τελευταία χρόνια να γίνει θεσμός για ολόκληρη την επιχειρηματική κοινότητα και αποτελεί ορόσημο για την εσωτερική και εξωτερική εταιρική ανάπτυξη κάθε οργανισμού.

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι μια Παγκόσμια γιορτή και γιορτάζεται σε πάνω από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το 2017 το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελάτων (ΕΙΕΠ) εισήγαγε στην Ελλάδα το συγκεκριμένο θεσμό, με στόχο την ανάδειξη του ζωτικού ρόλου της Εξυπηρέτησης Πελατών, αλλά και την επιβράβευση των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη του πελάτη.
Κάθε 1η ολόκληρη εβδομάδα του Οκτώβρη, το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελάτων (ΕΙΕΠ), πιστό στο όραμά του, καλεί τις εταιρείες-μέλη του να συμμετέχουν δωρεάν σε μια «γιορτή» για την αξία της Εξυπηρέτησης, ενδυναμώνοντας τόσο τις σχέσεις με τους πελάτες τους αλλά ακόμη περισσότερο με τους συνεργάτες τους, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους για μια ανεπανάληπτη «εμπειρία πελάτη».

«Γίνε και ΕΣΥ μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής!» είναι το φετινό μήνυμα που θέλησε να περάσει το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελάτων (ΕΙΕΠ) στα μέλη του, φέρνοντας στο προσκήνιο τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα του εορτασμού, αναδεικνύοντας παράλληλα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρονται από τις εταιρείες.

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να ενημερωθείτε για τις φετινές δράσεις της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.csweek.gr και τα Social Media του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (Facebook, LinkedIn).

Χορηγοί Επικοινωνίας 2023: DailyFax, HR Professional, MarketingWeek, Workforce, Global Sustain, THETOTALBUSINESS, epixeiro.gr

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.