02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: The Tour

2 MIN READ

Campaign of the Day: The Tour

Campaign of the Day: The Tour

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Science in Sport αποτελεί μία από τις ηγετικές δυνάμεις στην αθλητική διατροφή και η μάρκα που επιλέγουν οι καλύτεροι ποδηλάτες του κόσμου. Ως το brand που καταλαβαίνει τι περνούν οι αναβάτες στον πιο δύσκολο αγώνα του κόσμου, τον φημισμένο ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας, Tour de France, επέλεξε να μιλήσει και σε ένα ευρύτερο κοινό μέσα από εμβληματικές εικόνες από τον συγκεκριμένο αγώνα.

Η διαφημιστική καμπάνια “The Tour” με την υπογραφή της M&C Saatchi London, βασίζεται σε μια σειρά τέτοιων ασπρόμαυρων φωτογραφιών που αποτυπώνουν πώς είναι πραγματικά να αγωνίζεται κανείς σε μια ποδηλατική διοργάνωση. Με πρωταγωνιστές τους αθλητές μεγάλων αποστάσεων και αντοχής, η καμπάνια δείχνει πόσο απαιτητικός μπορεί να είναι ένα ποδηλατικός αγώνας.

Σε μία από τις εικόνες, το tagline αναφέρει “Μια από τις πιο όμορφες απεικονίσεις της κόλασης που θα δείτε ποτέ”, καθώς μια ομάδα αθλητών διασχίζει ένα βουνό. Από τις υψηλές θερμοκρασίες μέχρι την ψυχική καταπόνηση, η καμπάνια ζωντανεύει τη μικτή πραγματικότητα του πόνου και της ευφορίας που βιώνουν όσοι συμμετέχουν.

Η καμπάνια θα προβληθεί σε έντυπες διαφημίσεις, σε OOH και social media, ενώ θα ενεργοποιηθεί μέσω εκδηλώσεων και συνεργασιών.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.