02 Μάι 2024
READING

Solid Havas και Klinex μάς εξηγούν τι σημαίνει τελικά καθαριότητα

2 MIN READ

Solid Havas και Klinex μάς εξηγούν τι σημαίνει τελικά καθαριότητα

Solid Havas και Klinex μάς εξηγούν τι σημαίνει τελικά καθαριότητα

Φροντίζοντας τις μικρές και μεγάλες καθημερινές στιγμές μας για εφτά δεκαετίες, η Klinex ένωσε τις δυνάμεις της με την Solid Havas για να δημιουργήσουν μια 360o διαφημιστική καμπάνια που αναδεικνύει τι σημαίνει για τον καθένα μας τελικά η λέξη “καθαριότητα”.

Με μήνυμα “Φροντίζουμε τις στιγμές σου” και με μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση, η Solid Havas έρχεται δέκα χρόνια μετά την αντίστοιχη εορτασική καμπάνια του 2012 για τα 60 χρόνια του brand, με μια νέα επικοινωνία που αποτυπώνει τις αξίες που χαρακτηρίζουν την Klinex, όπως η οικειότητα, η φροντίδα και η εμπιστοσύνη, ταυτόχρονα με την ελευθερία να ζούμε το σπίτι αλλά και κάθε χώρο με το δικό μας μοναδικό τρόπο, κάθε στιγμή.

Μέσα από την πλατφόρμα “ό,τι κι αν σημαίνει για σένα καθαριότητα”, η μάρκα έρχεται να επιβεβαιώσει τον σύγχρονο και inclusive χαρακτήρα της, ως ολιστική καθαριστική οντότητα στην καθημερινότητά μας. Οι σκηνές καθαριότητας συνδυάζονται με στιγμές ζωής και γίνονται η μία προέκταση της άλλης, αποδεικνύοντας ότι η Κlinex ζει μαζί μας, καθημερινά.

Η νέα επικοινωνία που δημιούργησε η Solid Havas περιλαμβάνει ένα equity main TV spot και θα πλαισιώνεται από προϊοντικά spots που θα αναλάβουν να αναδείξουν τα μοναδικά πλεονεκτήματα και καινοτομίες των διαφόρων προιοντικών σειρών της μάρκας Klinex. Την παραγωγή των τηλεοπτικών spot ανέλαβε η Stefi Productions.

Η 360o επικοινωνία Klinex αναπτύσσεται σε TV, Radio, Digital & Social Media κανάλια ενώ θα υποστηριχθεί και από πλάνο OOH.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.