02 Μάι 2024
READING

Savvy Partners και Νύμφη μάς εξηγούν πως τίποτα δεν αποκλείεται

1 MIN READ

Savvy Partners και Νύμφη μάς εξηγούν πως τίποτα δεν αποκλείεται

Savvy Partners και Νύμφη μάς εξηγούν πως τίποτα δεν αποκλείεται

Τέσσερα χρόνια μετά την δημιουργία της, η μπύρα Νύμφη διευρύνει το κάλεσμά της στο κοινό μέσα από τη νέα της καμπάνια, η οποία εμπνέεται από τη Θεσσαλονίκη, μία πόλη που φιλοξενεί αντιθέσεις, διαφορετικούς πολιτισμούς και γεύσεις, ενώνοντας ταυτόχρονα τους ανθρώπους της. Και μαζί με την Savvy Partners μάς προσκαλεί να μην αποκλείουμε τον εαυτό μας από τίποτα και γι’ αυτό μας ωθεί να πούμε «Τίποτα δεν αποκλείεται».

Με αυτό το tagline, το νέο σποτ της Νύμφης παρουσιάζει μια πλούσια εικόνα της Θεσσαλονίκης μέσα από τα μάτια της πρωταγωνίστριας, η οποία απολαμβάνει μια βόλτα στην πόλη με το ποδήλατό της. Περιπλανιέται στα στενά της, ξεκινώντας από την περιοχή του Σέιχ Σου, περνάει από τα κάστρα και τους κήπους του Πασά της Άνω Πόλης, τα Λαδάδικα, την Αριστοτέλους και την Παραλία Θεσσαλονίκης και καταλήγει σ’ ένα μεγάλο τραπέζι στη Σβώλου, σε μια γιορτή που τα χωράει όλα και όλους.

Τη νέα digital ταινία δημιούργησε και επιμελήθηκε η Savvy Partners, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η Filmiki, με σκηνοθέτη τον Matvey Fiks και μουσική από τον Larry Gus.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.