02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Palm-Sized eReaders

1 MIN READ

Trending Now: Palm-Sized eReaders

Trending Now: Palm-Sized eReaders

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το Onyx BOOX Palma αποτελεί την πιο πρόσφατη εξέλιξη στον τομέα των eReaders, αφού αφήνει πίσω του τα μεγάλα μεγέθη των συσκευών του παρελθόντος και χάρη στη νέα του μορφή, χωράει στην παλάμη του ενός χεριού.

Σχεδιασμένο με γνώμονα τη φορητότητα και την ευχρηστία, το eReader είναι το κατάλληλο gadget για να το παίρνουν οι χρήστες εύκολα μαζί τους όπου κι αν πηγαίνουν.

Η συσκευή διαθέτει έναν σχεδιασμό εμπνευσμένο από smartphone που θέτει στο επίκεντρο μια οθόνη 6,13 ιντσών E ink, η οποία διαθέτει 300ppi για απόλυτη ευκρίνεια. Διαθέτει δυνατότητα συνδεσιμότητας WiFi και Bluetooth, ενώ τροφοδοτείται από έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm. Το eReader διαθέτει 6GB RAM με 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και το λογισμικό Onyx BOOX Super Refresh εξασφαλίζει την αυτόματη αλλαγή του ρυθμού ανανέωσης της οθόνης για καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.