03 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Play Until They Can’t Look Away

2 MIN READ

Campaign of the Day: Play Until They Can’t Look Away

Campaign of the Day: Play Until They Can’t Look Away
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Είναι το ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού και όλοι οι συμμετέχοντες, ποδοσφαιριστές, ομοσπονδίες, χορηγοί και marketers σπεύδουν να το αποθεώσουν. Αυτό έπραξε και η adidas που αποκάλυψε τη νέα της καμπάνια για τον εορτασμό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Γυναικών FIFA Australia & New Zealand 2023.

Παρουσιάζοντας τις δεξιότητες και το πάθος μερικών από τις καλύτερες ποδοσφαιρίστριες του κόσμου, η adidas συνεργάστηκε με την TBWA\London για να δείξει πώς αυτά τα next-gen icons Alessia Russo, Lena Oberdorf και Mary Fowler μπορούν να κάνουν τα βλέμματα όλων να στραφούν πάνω τους. Όχι γιατί είναι γυναίκες – αλλά γιατί είναι ταλαντούχες.

Οι David Beckham, Leon Goretzka και Ian Wright, η ηθοποιός και λάτρης του ποδοσφαίρου, Jenna Ortega (η τηλεοπτική Wednesday και πρόσωπο της adidas), καθώς και o Lionel Messi σταμάτησαν ό,τι έκαναν για να δουν τις δεξιότητες των ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα, αποδίδοντας σεβασμό σε εμβληματικές προσωπικότητες που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου, το τηλεοπτικό σποτ είναι επίσης γεμάτο με διακριτικές αναφορές σε αξέχαστες στιγμές που οι σούπερ οπαδοί του ποδοσφαίρου θα απολαύσουν, όπως αριθμούς φανέλας και iconic μπάλες προηγούμενων τουρνουά.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.