30 Απρ 2024
READING

Trending Now: Long-Distance Electric Scooters

1 MIN READ

Trending Now: Long-Distance Electric Scooters

Trending Now: Long-Distance Electric Scooters

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Από την πρώτη τους εμφάνιση στις αρχές του 20ου αιώνα σε Βρετανία και Η.Π.Α. όπου τα χρησιμοποιούσαν οι ταχυδρόμοι για γρηγορότερη παράδοση της αλληλογραφία, μέχρι σήμερα, τα ηλεκτρικά σκούτερ έχουν εξελιχθεί σε μια συμφέρουσα λύση μετακίνησης εντός αστικού ιστού.

Τώρα, έρχεται μια νέα ιδέα για ένα ηλεκτρικό σκούτερ που ενδείκνυται για χρήση σε μακρινές αποστάσεις. Το “Pro.Zui” σχεδιάστηκε από τον Ognjen Docic ως μια εκσυγχρονισμένη λύση μεταφοράς για όσους θέλουν να μετακινούνται και εκτός πόλεων.

Το σκούτερ αποτελεί μια κομψή μεταλλική κατασκευή που κρύβει στο εσωτερικό της μια προηγμένης τεχνολογίας μπαταρία η οποία υποστηρίζει έως και 120 χιλιόμετρα αυτονομίας ανά φόρτιση. Το σκούτερ διαθέτει επίσης μια θήκη αποθήκευσης και ένα πλαϊνό πάνελ για την τοποθέτηση μικρών ειδών πρώτης ανάγκης κατά τη διάρκεια των διαδρομών, ενώ τα μεγαλύτερου προφίλ ελαστικά βοηθούν στην απορρόφηση των όποιων κραδασμών.

Η ιδέα του ηλεκτρικού σκούτερ “Pro.Zui” φέρει και μια μικρή οθόνη στο τιμόνι για την παρακολούθηση της απόδοσης μαζί με έναν προβολέα LED για το φωτισμό της διαδρομής.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.