03 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: The crescent moon

2 MIN READ

Campaign of the Day: The crescent moon

Campaign of the Day: The crescent moon
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Μια νέα εποχή του ποδοσφαίρου έχει ανατείλει στη Σαουδική Αραβία, με μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου να επιλέγονται για να παίξουν για το Al Hilal Football Club, την ποδοσφαιρική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, που έθεσε πρόσφατα τις βάσεις για μοναδικό θέαμα χάρη στις μεταγραφές των Neymar, Mitrović, Malcom, Koulibaly, Rúben Neves και Milinković-Savić. Αυτή ήταν μόνο η αρχή.

Το agency ‿ and us και το BlackBox Studio σε συνεργασία με την Puma, είδαν σε αυτή τη νέα πραγματικότητα μια μοναδική ευκαιρία για μια συναρπαστική καμπάνια, διαφορετική από κάθε άλλη που έχει ξαναγίνει στον κόσμο του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας.

Αντλώντας έμπνευση από το όνομα του συλλόγου, “Al Hilal”, το οποίο μεταφράζεται ως “η ημισέληνος”, θέλησαν να αποτυπώσουν την αδιάκοπη προσπάθεια του συλλόγου για πρόοδο, ενότητα και ανθεκτικότητα τόσο σε ένα σποτ όσο και στις νέες φανέλες για την περίοδο 2023-2024.

Το αποτέλεσμα είναι μια καμπάνια, με οδηγό μια ταινία, που αναζωπυρώνει το πάθος για τη βιομηχανία του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας, ευθυγραμμίζοντας τις φάσεις πλήρωσης της σελήνης με την επιδίωξη της Al Hilal για αριστεία, ενώνοντας τους οπαδούς με υπερηφάνεια και αλληλεγγύη, για να δημιουργήσουν και να ξαναγράψουν ιστορία για άλλη μια φορά.

Ενώ παρουσιάζοντας το εντυπωσιακό νέο 3ο κιτ της Al Hilal σε έντονο μαύρο χρώμα, η καμπάνια προαναγγέλλει μια νέα σεληνιακή φάση, συμβολίζοντας την προσαρμοστικότητα και την ετοιμότητα του συλλόγου για νέα ξεκινήματα και προκλήσεις.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.