01 Μάι 2024
READING

Trending Now: Smartphone Gimbal Concepts

2 MIN READ

Trending Now: Smartphone Gimbal Concepts

Trending Now: Smartphone Gimbal Concepts

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Καθώς οι κάμερες των smartphone γίνονται ολοένα και πιο ισχυρές, το περιεχόμενο που παράγεται με τη βοήθειά τους αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς. Τα βίντεο μικρής διάρκειας τύπου reel, τα οποία έχουν γίνει δημοφιλή από πλατφόρμες όπως το TikTok, είναι το νέο hot trend, ιδίως λόγω των χαμηλών τεχνικών απαιτήσεών τους.

Αυτό όμως φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή, διότι καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να στρέφουν την προσοχή τους σε αυτά τα σύντομα vlogs, αναμένεται να αυξηθεί και η κερδοφορία τους, όπως και οι προσδοκίες για την βέλτιστη ποιότητα. Ήδη υποψήφιοι influencer προσπαθούν για το καλύτερο, συνδέοντας τα τηλέφωνά τους σε άβολες και αντιαισθητικές selfie sticks και χειροκίνητα gimbals.

Η ιδέα του designer Woojin Jang για ένα σφαιρικό gimbal, το Sphere, αποτελεί ένα αξεσουάρ που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες αυτών των δημιουργών περιεχομένου αλλά και ταιριάζει με τα αισθητικά γούστα και τον τρόπο ζωής τους.

Τα gimbals αποτελούν βασικό στοιχείο της φωτογραφίας και της κινηματογραφίας, καθώς χρησιμοποιούν έναν συνδυασμό αισθητήρων και κινητήρων για να εξουδετερώσουν τις επιπτώσεις της κίνησης και του τραντάγματος, παράγοντας καθαρές φωτογραφίες και βίντεο. Ενώ οι πιο ισχυρές φωτογραφικές μηχανές smartphone σήμερα διαθέτουν κάποια μορφή σταθεροποίησης, τίποτα δεν είναι καλύτερο από τον συνδυασμό της κάμερας και ενός ειδικού gimbal.

Το Sphere προορίζεται για αυτόν ακριβώς το σκοπό. Συνδέεται στο πίσω μέρος ενός τηλεφώνου και διαθέτει ένα ελαφρώς διαφανές κέλυφος, ενσωματώνοντας μια φουτουριστική γλώσσα σχεδιασμού που εκθέτει επίσης ορισμένους από τους μηχανισμούς του στο εσωτερικό του. Για να συνδεθεί, χρησιμοποιεί την τεχνολογία Apple MagSafe.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.