03 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Impossible Orchestra

2 MIN READ

Campaign of the Day: Impossible Orchestra

Campaign of the Day: Impossible Orchestra

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Πώς μπορεί μια αεροπορική εταιρεία να προωθήσει ένα κινηματογραφικό μπλοκμπάστερ και την ίδια στιγμή να δείξει ότι μπορεί να είναι αναπάντεχα πρωτοποριακή;

Η Etihad Airways, η εθνική αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αποκάλυψε ένα συγκλονιστικό ακροβατικό κόλπο για τον εορτασμό της συνεργασίας της με την Paramount Pictures για την παγκόσμια κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ταινίας Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One.

Για να το πετύχει η Etihad Airways μαζί με τη διαφημιστική της εταιρεία Impact BBDO, έπρεπε να κάνουν το ακατόρθωτο – να βρουν ταλαντούχους μουσικούς που είναι επίσης έμπειροι αλεξιπτωτιστές, οι οποίοι θα πρωταγωνιστούσαν στην επόμενη καμπάνια της.

Σε μια άνευ προηγουμένου συνεργασία με την Paramount, η αεροπορική εταιρεία συγκρότησε την ορχήστρα αλεξιπτωτιστών, η οποία κατάφερε ύστερα από πολλές πρόβες να παίξει το άμεσα αναγνωρίσιμο soundtrack του Mission: Impossible, ενώ έπεφταν 13.000 πόδια με ταχύτητα 120 μιλίων/ώρα στον αέρα.

Στόχος της καμπάνιας της Etihad, ήταν να επικοινωνήσει ότι είναι η αεροπορική εταιρεία που ξεπερνά τα όρια και έχει ως αποστολή της να προσφέρει απίστευτες εμπειρίες και φιλοξενία στους επισκέπτες της. Mission Impossible accomplished.

https://www.youtube.com/watch?v=ObiNAFjoxk8

https://www.youtube.com/watch?v=_tJeuuwkj04

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.