02 Μάι 2024
READING

Isomat και Hyper Tria ξέρουν τι φτιάχνει έναν πρωταθλητή

1 MIN READ

Isomat και Hyper Tria ξέρουν τι φτιάχνει έναν πρωταθλητή

Isomat και Hyper Tria ξέρουν τι φτιάχνει έναν πρωταθλητή

Η Isomat παρουσιάζει το νέο της διαφημιστικό σποτ για τον «πρωταθλητή» της οικογένειας στεγανωτικών υλικών Isoflex, το «χρυσό» Isoflex PU-500.

Η νέα καμπάνια της Isomat παρουσιάζει τους πρωταθλητές που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες επιδόσεις τους και υπερέχουν ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Ο λόγος για τον με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Parkour, DK, Δημήτρη Κυρσανίδη, και το Isoflex PU-500.

Το 100% αυθεντικό πολυουρεθανικό για στεγάνωση ταρατσών Isoflex PU-500 από την Isomat, το οποίο έχει ήδη ξεχωρίσει στην αγορά ως η κορυφαία λύση στεγάνωσης ταρατσών με εξαιρετικές επιδόσεις ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες, έρχεται πλέον με ανανεωμένη συσκευασία που αναδεικνύει τη θέση του ως “χρυσός” πρωταθλητής της στεγάνωσης.

Η νέα καμπάνια υποστηρίζεται από ένα ολοκληρωμένο 360o πλάνο marketing, μέσω στοχευμένης τηλεοπτικής προβολής και ταυτόχρονης παρουσίας στα επίσημα social media accounts της Isomat, με διάρκεια έως και το τέλος του έτους.

Η δημιουργία του διαφημιστικού σποτ έγινε σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία Hyper Tria, σε σκηνοθεσία του Χρήστου Νικολέρη.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.