02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Purple Toning Solid Shampoos

1 MIN READ

Trending Now: Purple Toning Solid Shampoos

Trending Now: Purple Toning Solid Shampoos

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Τα διάσημα μοβ σαμπουάν που απομειώνουν τους κίτρινους τόνους και χρησιμοποιούνται κατά κόρον στα κομμωτήρια σε όλο τον κόσμο, αποκτά τώρα μια διαφορετική μορφή και νέα, βιώσιμα χαρακτηριστικά και αναζητά μια θέση στα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης κατ’ οίκον.

Με γνώμονα την επιθυμία των καταναλωτών για προϊόντα περιποίησης μαλλιών που μειώνουν τη σπατάλη και είναι συμπυκνωμένα, το Purple Toning Solid Shampoo της Kitch έχει μορφή σφαίρας που παρατείνει το χρόνο ζωής του προϊόντος σε σχέση με τη συμβατική του συσκευασία.

Στη νέα του μορφή, το σαμπουάν εξοικονομεί δύο μπουκάλια υγρού, μειώνοντας παράλληλα τη χρήση πλαστικού. Και όχι μόνο. Ως σαμπουάν για πιο δυνατά μαλλιά και πιο ζωντανό χρώμα, είναι πιστοποιημένο με 4ocean και συμβάλλει στην απομάκρυνση του ισοδύναμου πλαστικού ενός μπουκαλιού σαμπουάν από τους ωκεανούς, τα ποτάμια και τις ακτές του κόσμου.

Μάλιστα, χάρη και στην περιεκτικότητά του σε βιοτίνη -γνωστή και ως βιταμίνη Η, βιταμίνη Β7 ή Β8, χρησιμοποιείται στην πρωτεϊνοσύνθεση-, βραβεύτηκε στα Allure Best of Beauty 2023 για την καινοτομία του.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.