02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Amazon’s next-gen Echo Frames

1 MIN READ

Trending Now: Amazon’s next-gen Echo Frames

Trending Now: Amazon’s next-gen Echo Frames

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το Amazon παρουσίασε πρόσφατα την τρίτη γενιά Echo Frames, επεκτείνοντας τη γκάμα των γυαλιών με δυνατότητα Alexa, τώρα με βελτιωμένη επεξεργασία ομιλίας και ανώτερη απομόνωση θορύβου.

Τα νέα Echo Frames έρχονται σε 5 διαφορετικά στυλ με μια μοντέρνα εμφάνιση και είναι 15% λεπτότερα και ελαφρύτερα από τα προηγούμενα μοντέλα, με την πρόσθετη επιλογή για συνταγογραφούμενους φακούς.  Ξεχωριστό χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα “σύζευξης πολλαπλών σημείων” που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν τα γυαλιά με πολλές συσκευές ήχου ταυτόχρονα, χωρίς την ανάγκη χρήσης του κινητού τους τηλεφώνου.

Αυτοί οι σκελετοί χρησιμοποιούν έναν καινοτόμο σχεδιασμό ήχου που κατευθύνει περισσότερο ήχο προς τα αυτιά του χρήστη. Επιπλέον, η ενσωμάτωση μιας πρόσφατα αναπτυχθείσας τεχνολογίας επεξεργασίας ομιλίας για τη βελτίωση της απόκρισης της αναγνώρισης λέξεων αφύπνισης της Alexa, εξασφαλίζει σαφή επικοινωνία ακόμη και σε εξαιρετικά θορυβώδη περιβάλλοντα.

Τώρα, με Echo Frames μπορούμε να ακούμε μουσική, να απαντάμε σε κλήσεις και να αλληλοεπιδρούμε με την Alexa απευθείας μέσω των γυαλιών.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.